1. Avaleht
  2. Majandus
  3. RSA Kindlustus pälvis Maanteeametilt liikluskasvatuse auhinna
RSA Kindlustus pälvis Maanteeametilt liikluskasvatuse auhinna

RSA Kindlustus pälvis Maanteeametilt liikluskasvatuse auhinna

RSA_logoLiiklusviisakuse kampaania läbi viinud RSA Kindlustus pälvis Maanteeametilt liikluskasvatuse üleriigilise sündmuse auhinna, teatas ettevõte.

„Oktoobris ja novembris toimunud liiklusviisakuse kampaania oli üles ehitatud põhimõttele, et korralikke sõidukijuhte tuleb kiita ning premeerida paremate kindlustusmaksetega. Lisaks peasõnumit kandvatele tele- ja välireklaamidele sisaldas kampaania uudsemaid elemente, näiteks viisakaid liiklejaid kiitvate nn paipolitseinike aktsiooni Tallinna kesklinnas, liiklusraevu väljaelamiseks mõeldud poksikotte kaubanduskeskustes ning korralike parkijaid tunnustavaid „trahvikviitungeid“,“ ütles RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp.

RSA Kindlustuse esitas konkursile vandeadvokaat Indrek Sirk, kes tõi esile, et reklaamikampaania “Hea tegu liikluses” ning selle raames esitatud videoklippide “Rullnokad” ja “Patrull” puhul on tegemist positiivse sõnumiga, mis on suunatud tänu avaldamisele neile liiklejatele, kes parandavad igapäevaselt oma eeskujuga liikluskultuuri ja -ohutust. „Tavapärane liiklusohutuskampaania sõnum on suunatud vigade ja kitsaskohtade esiletoomisele ning “pahade” hurjutamisele,“ põhjendas Sirk RSA Kindlustuse kandidatuuri ülesseadmist.

RSA Kindluste telereklaamidega saab tutvuda aadressil http://www.rsagroup.ee/hea.

Liiklusviisakuse kampaania raames viis Turu-uuringute AS RSA Kindlustuse tellimusel läbi ka uuringu, mille tulemusena andsid liiklejad Eesti liiklusviisakusele keskmiseks hindeks 3,07 ning pidasid suurimaks probleemiks autojuhtide omavahelisi vaheletrügimisi, suunatulede mittenäitamist ja jalakäijate teedeületusi selleks mitteettenähtud kohtades, näitab RSA Kindlustuse tellitud ning poolt läbiviidud uuring.

Liikluskasvatuse auhinna kõikide laureaatidega saab tutvuda siin: http://www.mnt.ee/public/2013._AASTA_LAUREAADID.pdf.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider, tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

RSA Kindlustus teeb varakindlustustoodete pakkumisel koostööd SEB Pangaga. 2012. aasta lõpu seisuga oli RSA Kindlustuse turuosa Eesti kahjukindlustusturul ligi 11 protsenti. 2012. aastal oli RSA Kindlustuse müügikäive kokku 24,9 miljonit eurot ning kahjuhüvitisi maksis ettevõte aastaga 12 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews