1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung Galaxy S6 ja S6 edge- metalli, klaasi ning tipptehnoloogia ideaalne kooslus seab nutitelefonidele uued standardid
Samsung Galaxy S6 ja S6 edge- metalli, klaasi ning tipptehnoloogia ideaalne kooslus seab nutitelefonidele uued standardid

Samsung Galaxy S6 ja S6 edge- metalli, klaasi ning tipptehnoloogia ideaalne kooslus seab nutitelefonidele uued standardid

Galaxy S6_Combination_Blue TopazTehnoloogialiider Samsung tutvustab täna Barcelonas maailmale oma uut lipulaeva Galaxy S6, mis on läbinud täieliku uuenduskuuri. Esmakordselt on saadaval ka kahepoolselt kaardus-edge ekraaniga mudel. Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge mudelid on varustatud esmaklassilise ning ainulaadse tehnoloogiaga, olles kaasaegseimad nutitelefonid, mis hetkel saadaval. Uued nutitelefonid jõuavad Eestis müüki 17.aprillil ning hinnad algavad 699 eurost (olenevalt mudelist ning sisseehitatud mälumahust).

Samsung Eesti suurkliendi müügijuhi Risto Leedo sõnul pakuvad Galaxy S6 ja Galaxy S6 Edge kasutajatele nutitelefoni kogemust, mida pole siiani varem nähtud. “Samsung on uue nutitelefoniga astunud suure sammu edasi nutiseadmete arengus. Uutes Samsung Galaxy S6 mudelites on kombineeritud esmaklassilised kvaliteetsed materjalid ja tipptehnoloogia, mis rahuldab ka kõige nõudlikuma kasutaja vajadusi. Kaasaegne disain, uuenduslik laadimine ning kaamera, mis võimaldab ideaalselt jäädvustada kõike. See on uus standard nutitelefonide maailmas,” rääkis Leedo. 

Ilu ja võimsuse sümbioos

Galaxy S6 Edge_Combination2_Black SapphireGalaxy S6 ja Galaxy S6 edge välimus meenutab lihvitud kalliskivi, mida on hoolivalt vorminud meistrimehe käed. Uued telefonid on valmistatud metallist ja klaasist, nende disain on ilus, unikaalne ja väljapaistev sobitudes samaaegselt kindlalt ning mugavalt kasutaja kätte. Just Galaxy S6 edge disain pakub erilist vaatajakogemust omades maailma esimest mõlemalt poolt kaardus olevat ekraani. Uute telefonide ekraanid on valmistatud Corning® Gorilla Glass® 4 klaasist – kõige vastupidavamast klaasist, mis hetkel saadaval. Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 edge metallkorpused helgivad ka loomulikus valguses kui kalliskivid, millest on inspireeritud nende värvide nimetused: must (Black Sapphire), valge (White Pearl), kuldne (Gold Platinum), smaragdroheline (Green Emerald ) ja sinine (Blue Topaz). Telefon on läbinud tootmisel mitmeid kvaliteedikontrolle, et kindlustada ainulaadne välimus, mille sarnast pole hetkel ühelgi teisel telefonil. Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge esteetiliselt ilusat vormi toetab uuenenud ning lihtsustatud kasutajaliides, mis on senisest kasutajasõbralikum ja funktsionaalsem. Uued telefonid võimaldavad eemaldada kõik mittevajalikud rakendused ja kujundada telefoni vastavalt oma soovidele ning isikupärale.

Elavad pildid terava ning kiire kaameraga

Galaxy S6 edge_Gold Platinum_Art Photo_Dynamic2Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge nutitelefoni põhi- ja esikaamera on varustatud edasiarendatud kaamerasüsteemiga, mis teeb heledamaid ja selgemaid pilte ka pimedas, garanteerimaks, et kõik olulised hetked saavad kvaliteetselt jäädvustatud. Telefonidel on 16-megapiksline põhikaamera ning 5-megapiksline esikaamera. Seadme mõlemal kaameral on F1.9 läätsed ning Smart Optical Image Stabilizers, mis stabiliseerivad värinad koheselt ja suurendavad pimedas automaatselt säriaega. Uutel telefonidel on kaamera kiirkäivitus Quick Launch, mis võimaldab vaid 0,7 sekundiga käivitada kaamera.

Ülikiire ja juhtmevaba laadimine

Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge toovad uue kvaliteedi ka nutitelefonide laadimisse. Seadmeid saab laadida ükskõik milliselt juhtmevabast laadijast, mis toetavad WPC ja PMA standardeid. Uusi telefone on võimalik ka juhtmest kiirlaadida: vaid 10 minutit kiirlaadimist annab telefonile juurde 4 kasutustundi.

Tipptehnoloogia viimane sõna

Galaxy S6 edge_Gold Platinum_Art Photo2Galaxy S6 ja S6 edge telefonide õhukese ja kerge korpuse sees (6.8 mm/7.0mm ja 138g /132g tava/edge mudel) on hetke parim Samsungi tehnoloogia. 5,1-tolline Quad HD Super AMOLED ekraan (577 ppi) näitab selget ja eredat pilti tugeva kontrasti ning parema vaatenurgaga igal pool ja igas valguses. Maailma esimene 14 nm mobiiliprotsessor töötab 64-bit protsessoril, uus LPDDR4 mälusüsteem ning UFS 2.0 flash memory võimaldab kiiret reageerimist ning tõhustatud mälukiirus kulutab senisest vähem energiat. Lisaks on telefonis maailmas ainulaadne 1440P/VP9 raudvaral põhinev kodek, mis võimaldab vaadata kõrgresolutsiooniga filme väiksema energia kuluga.

Lihtne ja turvaline mobiilimakse 

Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge on varustatud mobiilmakse teenusega Samsung Pay, mis võetakse kasutusele Ameerika Ühendriikides selle aasta teises pooles. Teenuse teeb turvaliseks Samsung KNOX sõrmejäljeandur. Samsung Pay töötab NFC (Near Field Communication) ja MST (Magnetic Secure Transmission) koostööl.

Veelgi turvalisem

Galaxy S6 edge_L Front_Gold Platinum_ArtPhotoGalaxy S6 and Galaxy S6 edge sisaldavad Samsungi enda loodud platvorme, mis võimaldavad klientidel luua erinevaid kasutajaplatvorme. Privaatreziimid võimaldavad valida, milline info on millistele kasutajatele kättesaadav. Liskas võimaldab Find My Mobile funktsioon kaugjuhtides lukustada kaotatud seadme ja kindlustab, et seadmes olev info ei jõua valedele isikutele. Lukustatud telefoni saab avada vaid omaniku sõrmejälje anduri puudutusega.

Saadavus Eestis

Esimest korda ajaloos on 23.märtsist võimalik tutvuda telefoniga valitud mobiilioperatorite esindustes. Samsung Galaxy S6 and Galaxy S6 edge saab tellida alates 23. märtsist. Telefon tuleb müügile suuremates elektroonikapoodides ning mobiilioperatoorite esindustes 17. aprillil.

Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 Edge on Eestis esialgu saadaval kolmes värvitoonis: must (Black Sapphire), valge (White Pearl) ja kuldne (Gold Platinum). Hiljem lisandub smaragdroheline (Green Emerald ) vaid Samsung Galaxy S6 Edge mudelil ning sinine (Blue Topaz) vaid Samsung Galaxy S6 mudelil. Uutel Galaxy S6 ja S6 Edge telefonidel on saadaval ScreenCare ekraanikaitse kindlustus, mis rakendub vaid Eestist, Lätist ja Leedust ostetud toodetele.

Olenevalt telefoni mudelist ning sisseehitatud mälumahust algavad telefonide hinnad 699 eurost (S6 32GB mudelil) ja ulatuvad kuni 1049 euroni (S6 Edge 128GB mudelil)

Head Uudised GoodNews