1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsung tõi turule uue GALAXY Fame`i
Samsung tõi turule uue GALAXY Fame`i

Samsung tõi turule uue GALAXY Fame`i

Samsung Electronics Co., Ltd. teatas uue Samsung GALAXY Fame’i turuletoomisest. Stiilse kujundusega GALAXY Fame, mis on saadaval pärlvalge ja metallik-sinisena, ühendab suure jõudluse põhiliste funktsioonide ja teenuste komplektiga.

Android™ 4.1 (Jelly Bean) operatsioonisüsteemi kasutav GALAXY Fame pakub nutikat ja arukat kasutajaelamust, mis võimaldab sujuvat ekraaniülekannet rakenduste vahel, lihtsamat fotode tegemist ja jagamist ning kergemat koduekraani kohandamist. Telefoni 1 GHz protsessor tagab suure töökiiruse sujuvaks multitegumtööks, veebilehtede kiireks laadimiseks ja pehmeteks kasutajaliidese üleminekuteks. Lisaks saavad kasutajad ligi 4 GB sisemälu (tootesse on paljud rakendused eellaetud) ja 1300 mAh aku mahu tõttu kauem multimeediumsisu kasutada ning sõpradega vestelda. Wi-Fi Directi ühenduse abil saab läheduses asuvate seadmete vahel hõlpsasti sisu jagada.

Nutitelefoni kasutamise elamuse suurendamiseks on GALAXY Fame telefoni eellaaditud Samsung Game Hub Lite, mis pakub mugavat ligipääsu oma klassi parimatele mängudele, mis on nende seadmete jaoks loodud. Samsungi seadmete haldamise tarkvara S Cloud pakub turvalisi ja lihtsaid valikuid kontaktide, järjehoidjate ja SMSide sünkroniseerimiseks, varundamiseks ja hoidmiseks.

Lisaks saab see uus seade intuitiivse Motion UI funktsiooni abil aru teie liigutustest. Vidinaid ja muud sisu saate värskendada ja uuendada lihtsalt seadmete raputamisega. Kui te ei saa kõnet vastu võtta, saate heliseadme ümberpööramisega vaigistada.

Samsung GALAXY Fame on stiilne seade, mis tagab kõrgetasemelise, lihtsa ja võimsa kasutuskogemuse. 5-megapikslise kaameraga saavad kasutajad jäädvustada väärtuslikke igapäevaseid hetki. Sellega on kaasas Bluetooth® 4.0, mille abil saab GALAXY Fame hetkega teiste Bluetoothi seadmetega teavet jagada. GALAXY Fame on varustatud ka NFC-tehnoloogiaga, tänu millele saab S Beami vahendusel teiste nutitelefonidega andmeid jagada, pannes lihtsalt kaks seadet seljakuti kokku.

Seadmes on olemas Samsungi mobiilside funktsioon ChatOn – tasuta teenus, mis aitab kasutajal olla kontaktis oma sõprade või sõprade gruppidega. See võimaldab kasutajal jagada oma kontakte sõprade vahel. Lisaks sellele aitab see olla kontaktis nende sõpradega, kes ei kasuta Android™ operatsioonisüsteemil põhinevat telefoni.

Toode on saadaval alates märtsi algusest ja maksab 199 eurot. Lisateavet selle seadme kohta saate veebilehelt www.samsungmobilepress.com.

Head Uudised GoodNews