1. Avaleht
  2. Toode
  3. SEAT esitleb Genfis uut Leon SCd
SEAT esitleb Genfis uut Leon SCd

SEAT esitleb Genfis uut Leon SCd

SEAT laseb heita pilgu kolmeukselisele Leon SC-le, mille esmaesitlus toimub juba 5. märtsil algaval Genfi autonäitusel.

Mõeldes sõidurõõmu suurendamisele, on uus SEAT Leon Sports Coupe täiesti ümber disainitud. Sportistmetega sportlik interjöör, teravad jooned ja lühem teljevahe – kõik see kokku tähendab, et Sa mitte ainult ei näe selle auto ilu, vaid ka tunned seda…

Istudes rooli, haarab uue Leon SC kvaliteet viivitamatult endasse. Libise sundimatult ühelt käigult teisele ekstratundliku DSG-käigukasti abil. Halda kõiki oma meelelahutus- ja kommunikatsioonivahendeid ühe puudutusega Easy Connect süsteemi vahendusel. Ja aktiveeri täis-LED-tuled keerates vaid korra nuppu.

See hoolitseb ka Su turvalisuse eest. Väsimuse tuvastamise süsteem ja automaatne ahelkokkupõrke pidurdussüsteem – mis aitab ära hoida või pehmendada ahelkokkupõrget, kui auto satub avariisse – annavad Sulle meelerahu, kuhu iganes Sa sõidad.

Mootorite valikus on nii TSI kui ka TDI mootorid 1,2- kuni 2-liitrise töömahuga, mis katavad võimsuse 86 (63 kW) kuni 135 (184 kW) hobujõudu. 1,6 TDI 77 kW (105 hj), mis on varustatud start/stopp süsteemiga, võib uhkustada keskmise kütusekuluga 3,8 l/100 km ning CO2 heitmetega 99 g/km.

Kokkuvõtteks võib öelda, et SEAT Leon SC näeb välja parem kui kunagi varem.

Eesti turule jõuab uus Leon SC tõenäoliselt sügisel.

Head Uudised GoodNews