1. Avaleht
  2. Toode
  3. Sel nädalal saabub Eestis müügile LG Gallery OLED TV
Sel nädalal saabub Eestis müügile LG Gallery OLED TV

Sel nädalal saabub Eestis müügile LG Gallery OLED TV

Foto: LG
Foto: LG

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et alates homsest on Baltikumi suurimatest tehnikakauplustest võimalik osta sügisel maailma suurimal koduelektroonikamessil IFA 2013 esitletud LG telerit Gallery OLED TV (mudel: 55EA8800). Teler on varustatud Canvas Speaker-iga, mis on paigutatud pildiraami meenutava teleriraami sisse. Omapärase disaini ja kvaliteetse heliga Gallery OLED TV on esimene 55-tolline teler, mida saab paigaldada seinale.

Gallery OLED teler on varustatud LG patenteeritud WRGB tehnoloogiaga, mis pakub ühes valge alampiksliga selget ning hea kontrastsusega pildikvaliteeti. 3D ning Smart TV valikutega teleril on ka Magic Remote pult ning SmartShareTM funktsioon. Teleri 55-tollist ekraani ümbritseb unikaalse disainiga raam, millesse on paigutatud 2.2 Canvas Speaker kõlarid.

Gallery OLED teler on seinale kinnitatav ning seda on kerge reguleerida vastavalt soovitud vaatamisnurgale. Gallery Mode funktsiooni abil saavad kasutajad telerist vaadata ka näiteks kõrge resolutsiooniga digitaalmaale sellistelt kunstnikelt nagu Vincent van Gogh ja Paul Gauguin või nautida slaidiesitlust oma lemmikpiltidest.

Head Uudised GoodNews