1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Starmani TV kanalipakettidesse jäävad Kanal2 ja TV3 alles
Starmani TV kanalipakettidesse jäävad Kanal2 ja TV3 alles

Starmani TV kanalipakettidesse jäävad Kanal2 ja TV3 alles

Starmani televisiooniteenuste kanalipakettides on Kanal2 ja TV3 kõikjal Eestis vaadatavad ka pärast telekanalite vabalevist lahkumist. Seega Starmani olemasoleva kliendi jaoks ei muutu nende telekanalite vabalevist lahkumise järgselt midagi.

„Tänased tavaantenniga televaatajad, kes veel ei oma ühegi operaatoriga TV teenuse lepingut, kuid tahavad Kanal2 ja TV3 edasi vaadata, soovitame kindlasti tutvuda Starmani televisiooniteenuste pakettidega ja valida nende hulgast endale sobivaima,“ ütles Elisa ja Starmani juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Valida on võimalik erinevate Starmani televisiooniteenuste kanalipakettide vahel, mis kõik sisaldavad ka vabalevist lahkuvaid kanaleid. Lisaks sisaldavad kõik paketid suurel hulgal populaarseid telekanaleid ning kõikide pakettidega kaasneb TVE teenus, millega näeb telepilti nii oma arvutis kui ka nutiseadmes.

Teavet Starmani TV-pakettide kohta on klientidel võimalik küsida ja pakettidega liituda Starmani klienditelefonil 1770 või Starmani viies esinduses. „Juulikuu keskpaigast alates saavad kõik kliendid Starmani TV-teenustega liituda juba ka Elisa 20 esinduses,“ lisas Andrus Hiiepuu.

„Starmani kanalivalikusse jäävad Kanal2 ja TV3 kõikidesse pakettidesse alles ka vabalevist lahkumise järel ning neid kanaleid saab vaadata kõikjal Eestis ka edaspidi,“ kinnitas Starmani toodete ja teenuste osakonnajuht Silver Soomre. „Kanal2 ja TV3 vabalevist lahkumine ei mõjuta ei kaabelvõrgu ega üle õhu levivate TV-teenuste kliente,“ täpsustas ta.

Kanal2 ja TV3 teatasid täna, et lõpetavad 1. augustist 2017 kanali edastamise vabalevis. Vabalevi on antenniga vaadatav digitaalne televisioon, mis võimaldab tasuta vaadata Eesti telekanalite programme.

Head Uudised GoodNews