1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Stell Eesti ja Balti Haldusgrupp ühinevad
Stell Eesti ja Balti Haldusgrupp ühinevad

Stell Eesti ja Balti Haldusgrupp ühinevad

Eesti üks juhtiv kinnisvara korrashoiu ettevõte, 1500 töötajaga Stell Eesti ja peamiselt ärihoonetes haldus- ja hooldusteenuseid pakkuv 65 töötajaga Balti Haldusgrupp ühinevad, jätkates tegevust Stell Eesti AS-i nime all.

2019. aasta juulis ostsid erainvestorid Eesti suurima kinnisvara korrashoiu teenuseid pakkuva firma ISS Eesti AS-i, mis alates 2020. aasta algusest nimetati ümber Stell Eesti AS-iks. Stelli ridades töötab kokku ligi 1500 töötajat ning ettevõte pakub kinnisvara korrashoiuteenuseid kogu Eestis, regionaalsete kontoritega Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis ning esindustega Viljandis, Haapsalus ja Kuressaares.

Balti Haldusgrupp OÜ on 2015. aastal asutatud ettevõte, mis pakub kinnisvara haldus- ja hooldusteenuseid Balti riikides. Ettevõttes töötab 65 inimest, kelle seas nii puhastusteenindajad kui kinnisvarahaldurid.

„Liites Stelli pikaaegse rahvusvahelise kogemuse ja Balti Haldusgrupi professionaalse meeskonna, laieneb veelgi meie suutlikkus pakkuda klientidele kvaliteetset kinnisvara korrashoiu terviklahendust. Ühinemise tulemusel kujuneb Stelli kinnisvarahaldurite meeskonnast üks Eesti suurimaid,“ selgitas Stell Eesti tegevjuht Mikk Sillamaa.

Sillamaa sõnul on liitumine osa Stelli äristrateegiast, mis näeb lähiaastatel ette firma tegevuse laienemist nii Eestis kui teistes Balti riikides. „Haldusteenuse turg on konsolideerumas igal pool maailmas ja liikumas suuremate teenusepakkujate kätte. Eestis on need trendid alles väga lapsekingades, aga soovime olla nende protsesside eestvedaja ja ise kaasa aidata arendavatele muutustele turul. Suurema mahuga kaasneb suurem paindlikkus ja paremad võimalused olla klientidele ning koostööpartneritele hinnatud ja väärtuslik partner kinnisvarakorrashoiu segmendis Baltimaades,“ sõnas Sillamaa.

Ühinemisega seoses töötajate koondamist plaanis ei ole. Balti Haldusgrupi kõik tänased töötajad liituvad Stelli erinevate teenusüksustega. Balti Haldusgrupi klientidele jäävad kõik tänased lepingud kehtima, kuid muutub teenusepakkuja ärinimi.

Stell Eesti on kinnisvarakeskkonna juhtimise teenuseid pakkuv ettevõte. 1995. aastal ESS Puhastusteenuste nime all alustanud ettevõte kuulus 2005. kuni 2020. aasta alguseni maailma ühe suurema puhastus- ja haldusteenuste ettevõtete gruppi ISS. Ettevõte annab täna tööd 1500 inimesele, teenindab ligi 400 äriklienti ning rohkem kui 300 korteriühistut üle Eesti. Ettevõtte esindused asuvad Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Tartus, Viljandis, Kuressaares ning Haapsalus.

Head Uudised GoodNews