1. Avaleht
  2. Majandus
  3. SUHTEKORRALDUSE AUHIND! Alates tänasest saab esitada kandidaate Suhtekorralduse Auhinna konkursile
SUHTEKORRALDUSE AUHIND! Alates tänasest saab esitada kandidaate Suhtekorralduse Auhinna konkursile

SUHTEKORRALDUSE AUHIND! Alates tänasest saab esitada kandidaate Suhtekorralduse Auhinna konkursile

Aive Hiiepuu
Aive Hiiepuu

Suhtekorralduse Auhinna aastakonkurss ootab osalejaid kuni 1. märtsini, võitjad kuulutatakse välja Kuldmuna auhinnagalal turundussündmusel Password 18. märtsil.

Eesti turundus- ja kommunikatsioonisektori olulisimad auhinnakonkursid Suhtekorralduse Auhind ja Kuldmuna PR-auhinna alamkonkurss teevad sel aastal esmakordselt koostööd.

“Kaks konkurssi ühendasid žüriid, et saavutada tööde hindamisel parim võimalik ja kogu turgu kattev tulemus,” ütles Eesti Suhtekorraldajate Liidu president ja konkursi žürii liige Aive Hiiepuu.

Suhtekorralduse Auhind ja Kuldmuna PR-auhind on üha enam tähelepanu pälvinud ning auhinnatud projektidest saanud turunduse ja kommunikatsioonivaldkonna järgmise aasta trendiloojad.

Suhtekorralduse Auhinna konkurss on tasuta. Oodatud on projektid ja kampaaniad, mis viidud ellu ajavahemikus 2015. aasta algusest 2016. aasta veebruari lõpuni.

Suhtekorralduse Auhinna konkursi tähtajad:

  • 1. märts 2016 (kaasa arvatud) Suhtekorralduse Auhind 2015 konkursitööde esitamise tähtaeg.
  • 10. märts 2016 kell 16.30–19.00 Suhtekorralduse Auhind 2015 konkursi parimate tööde esitlus Tallinna Ülikoolis M-225 auditooriumis (Mare maja, Uus-Sadama 5, 2. korrus)
  • 17. märts 2016 Suhtekorralduse Auhind 2015 ja Kuldmuna võitjad kuulutatakse välja turundussündmuse Password galal.

Töid hindab žürii, mida juhib rahvusvahelise erialaorganisatsiooni Global Alliance for Public Relations and Communication Management asepresident José Manuel Velasco Guardado. Žüriisse kuuluvad Aive Hiiepuu, Aleksandra Moorast, Aune Past, Margus Mets, Krista Must, Taavi Linnamäe, Kristi Liiva, Janek Mäggi ning eelmise aasta auhinnakategooriate võitjate esindajad Rainer Laurits, Lauri Linnamäe, Reelika Lepp ja  Indrek Raudjalg.

2015 a.Suhtekorralduse Auhinna konkursil oli 28 tugevat kandidaati. Tunnustuse pälvisid järgmised tööd. Avaliku sektori preemia sai Maksu- ja Tolliameti töötamise registri rakendamise kommunikatsiooniprojekt, kolmanda sektori preemia Tööandjate Manifesti aastateks 2015–2020, sisekommunikatsioonipreemia “Mina olen G4S” projekt, korporatiivse kommunikatsiooni preemia “Altia Eesti restaureerib Saaremaa ajaloolisi tuulikuid” projekt, vastutustundliku ettevõtluse preemia lastele suunatud Kuusakoski keskkonnakampaania “Küünlaümbriste jaht” ning lansseerimise preemia Kosmos IMAX kino avamine. Lisaks tunnustati eripreemiatega saatejuhtide vahetust ETVs ning EMT ja Elioni ettevõtete liitmise sisekommunikatsiooniprojekti.

Eesti Suhtekorraldajate Liit korraldab Suhtekorralduse Auhinna konkurssi alates 2000. aastast eesmärgiga selgitada välja aasta parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid. 

Eesti Suhtekorraldajate Liit on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub 90 suhtekorraldajat, kes töötavad nii avalikus sektoris, äriettevõtetes, mittetulundusorganisatsioonides kui ka suhtekorraldusettevõtetes.

Head Uudised GoodNews