1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinna Kaubamaja tõi turule e-kinkekaardi
Tallinna Kaubamaja tõi turule e-kinkekaardi

Tallinna Kaubamaja tõi turule e-kinkekaardi

Tallinna Kaubamaja tõi turule e-kinkekaardiTallinna Kaubamaja kontsern võttis kasutusele elektroonilise kinkekaardi, mida saab Partnerkaardi keskkonnast läkitada otse kingisaaja e-posti aadressile. Ühtlasi tuli käibele kontserni ühine plastikust kinkekaart, millega on võimalik ostude eest tasuda kõigis kontsernile kuuluvates kauplustes – enam kui 70 ostukohas üle Eesti.

„Partner e-kinkekaart on peamiselt mugavusteenus, mis annab kiirel päeval võimaluse õnnitleda sõpru-tuttavaid tähtpäeva puhul arvuti tagant lahkumata,“ rääkis Tallinna Kaubamaja ASi turundusdirektor Anne-Liis Ostov.

„See on hea kingivalik näiteks juhul, kui olete poodi minekuga hiljaks jäänud ja kauplused on juba suletud või soovite meeles pidada kolleegi, kelle tähtpäevale isiklikult kohale minna ei ole võimalik. Partner e-kinkekaarti saab soetada 24h päevas ja võimalus on valida ka konkreetne kuupäev, millal kingitus saajani jõuab,“ lisas Ostov.

Partner e-kinkekaardi saatmine toimub partnerkaart.ee keskkonnas, kus esmalt tuleb valida meelepärane kujundus, sisestada kingisaaja e-posti aadress ja personaalne õnnitlussõnum. Kingituseks saab määrata summa täisarvuna vahemikus 5 – 300 eurot, mille eest tasutakse pangalingi kaudu.

„Juhul, kui inimene soovib e-kinkekaardi ikkagi isiklikult üle anda, tuleb see saata kõigepealt oma e-posti aadressile ja sealt välja printida. E-kinkekaarti on võimalik selle ID numbri alusel välja printida või vahetada plastikust kinkekaardi vastu ka Kaubamaja või Selveri infolettides,“ selgitas Anne-Liis Ostov.

Tallinna Kaubamaja kontserni kauplustes värskelt kasutusele võetud magnetribaga Partner kinkekaardid on saadaval traditsioonilises vääringus 10, 30 ja 50 eurot, kuid võimalik on valida ka määramata summaga kinkekaart vahemikus 10 – 3000 eurot. Ka seni kasutusel olnud paberkinkekaardid kehtivad maksevahendina edasi.

Anne-Liis Ostovi sõnul on uutel Partner kinkekaartidel tarbija jaoks mitu olulist eelist. „Nii e-kinkekaart kui uus plastikust kinkekaart kehtivad nüüd maksevahendina kõigis Kaubamaja kontserni kauplustes, mis laiendab oluliselt kingivalikut. Ja uued kinkekaardid on saldo ulatuses mitmekordselt kasutatavad – see tähendab, et raha jääk arvestatakse iga ostuga kaardilt maha ning ostust üle jääv summa ei jää kasutamata, nagu see oli paberkinkekaartide puhul,“ selgitas Ostov.

Kaubamaja kontserni Partner kinkekaartidega saab oste sooritada Kaubamajas, Selveris, ABC Kinga, SHU ja I.L.U. kauplustes.

Partner kinkekaardi ja Partner e-kinkekaardi kohta saab lugeda täpsemalt aadressilt www.partnerkaart.ee.

Head Uudised GoodNews