1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinnas avatakse täna meditsiiniliste abivahendite tootja Bauerfeind´i esindus
Tallinnas avatakse täna meditsiiniliste abivahendite tootja Bauerfeind´i esindus

Tallinnas avatakse täna meditsiiniliste abivahendite tootja Bauerfeind´i esindus

Bauerfeindi esindus
Foto: Tursekeskus

Täna avatakse Tallinnas Bauerfeind´i ortoosi- ja tursekeskus-meditsiiniliste abivahendite müügi ning tervise edendamise ja taastamisega tegelev kompetentsikeskus.

Avatud Bauerfeind´i Eesti esinduses on kasutusel unikaalne 3D tehnoloogial põhinev mõõdistusseade BodyTronic 600. Põhjamaades, Baltikumis ja Ida- Euroopas ainus kasutuses olev seade võimaldab sekunditega kindlaks teha jalgade täpsed ümbermõõdud. Peale mõõtmist saab konsultandi abiga valida ideaalselt sobiva põlve- ja hüppeliigese ortoosi või meditsiinilised kompressioontooted jalgadele – põlvikud, sukad, sukkpüksid ja veniva kõhuosaga rasedate sukkpüksid.

Keskuse juhi füsioterapeut Reio Vilipuu sõnul on vastavatud keskuses tänu BodyTronic 600 ülitäpsetele mõõtmistulemustele harrastus- ja profisportlastel võimalus leida sobiv tootemudel kohapeal või tellida kohe online süsteemist. Kompetentsikeskuses pakutakse ka füsioteraapia ja lümfiteraapia teenuseid. „Kuna keskuse teenuste ja toodete tarbijate vanus ja sihtgrupp on väga lai, siis pakume abivahendeid ja nõustamist nii sageli reisijatele, lapseootel emadele, sportlastele, selja- ja liigesprobleemidega ja ka tõsisemate veenihaigustega klientidele“ sõnas Reio Vilipuu.

Tursekeskus OÜ on Bauerfeind AG ametlik esindaja Eestis. 2013. aastal loodud ettevõte müüb RAL standardi sertifikaati omavaid meditsiinilisi kompressioontooteid, põlvikuid venoossete haavandite surveraviks ning ka spetsiaalseid erimõõdus tooteid lümfitursete raviks. Teised müügil olevad toodete grupid on erinevad ortoosid ning tallatoed igapäevaseks kandmiseks ja sportimiseks.

Bauerfeind´i ortoosi- ja tursekeskus asub Tallinna kesklinnas, aadressil Pärnu mnt 76.

Bauerfeind on juhtiv meditsiiniliste abivahendite tootja maailmas, kes on panustanud oma toodete ning teenustega tervise edendamisse ja taastamisse juba enam kui 80 aastat. Bauerfeind on partneriks esmavalikuna fleboloogias, ortopeedias ja eraldi veel jala ortopeedias. Toodete eesmärgiks on aidata tagada inimeste liikuvus, hea enesetunne ning üldine heaolu. Kõik tooted on kõrgeid kvaliteedinõudeid silmas pidades valmistatud ainult Saksamaal.

Head Uudised GoodNews