1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinnas toimub mais inspireeriv väikeettevõtjatele suunatud konverents
Tallinnas toimub mais inspireeriv väikeettevõtjatele suunatud konverents

Tallinnas toimub mais inspireeriv väikeettevõtjatele suunatud konverents

Tallinnas Viru hotellis toimub 18. mail ettevõtluskonverents “Ettevõtjaks palgatöö kõrvalt”.

Viimaste uuringute kohaselt unistab umbes 52 protsenti eestlastest ettevõtlusega alustamisest. Suured muutused saavad alguse väikestest sammudest. Üheks võimaluseks on alustada ettevõtlusega palgatöö kõrvalt.

Menuraamatu „12 asja, mida koolis ei õpetatud, aga mida kõik peaksid teadma“ autor Roland Tokko peab ettekande teemal “Kuidas muuta ettevõtlikkus tulemuseks?”. Ta on korraldanud Eestis foorumi, mille peaesineja oli Robert Kiyosaki.

Iirimaa turule sisenemist plaaniva smuutifirma Boost Yourself üks asutajatest Teet Torim esineb loenguga “Eksportiv väikeettevõtja – unistus või reaalsus?”.

Tarkvaraettevõtte Nevercode asutaja Triin Kask kõneleb teemal “Mida kasulikku õppida idufirmadelt? Idufirmad vs tavaettevõted”.

Andrus Kiisküla loengu teema on “Turunduse olulisus ja trendid mikroettevõttes”. Tema teadmised on töösse pannud nii väikesed MTÜd kui ka Euroopa Komisjoni Eesti esindus.

Merike Mätas tegutseb EAS-is mentorina. Ta on elanud ja äritegevust õppinud Hiinas ja Hispaanias. Konverentsil räägib ta sellest, mis on „Äri rahastamise edutegurid”.

Raamatu „Elamise kergus“ autori Katrin Alujevi ettekanne räägib teemal “Külluse psühholoogia”.

Konverentsi avab ja lõpetab ettekannetega Sirle Truuts, kes on konverentsi peakorraldaja ja kellelt ilmub maikuus raamat “Ettevõtjaks palgatöö kõrvalt”.

Konverentsi peamiseks eesmärgiks on toetada ettevõtlikkust ja anda julgust eneseteostuseks läbi ettevõtluse.

Head Uudised GoodNews