1. Avaleht
  2. Äri
  3. Tänavune Impact Marketing Meetup kokku turunduse tegijad
Tänavune Impact Marketing Meetup kokku turunduse tegijad

Tänavune Impact Marketing Meetup kokku turunduse tegijad

24. septembril toimub Tallinnas turunduskonverents Impact Marketing Meetup, mis toob kokku oma ala tipud, et vahetada kogemusi, jagada praktilisi näiteid sellest, kuidas ambitsioonikas ettevõte saab kasvada läbi hästi planeeritud ja läbi viidud turunduse. Esimest korda on võimalik konverentsi jälgida ülekande vahendusel, piiratud arv pileteid on saadaval ka kohapeale.

Tänavu teist korda toimuv Marketing Meetup on kohtumispaik kõigile – ettevõtjatele, turundajatele, tudengitele, nõustajatele ja teistele, keda sütitavad turundusmaastiku eripärad. See on ambitsioonikate oma ala professionaalide kohtumispaik, kus esineb Eesti turundajate ja ettevõtjate koorekiht, kes aitavad meil mõtestada tänase turundusmaastiku eripärasid.

Digimaksust startuppide turunduseni

Tänavune programm on täis praktilisi, põnevaid ettekandeid ning paneele oma ala tippudelt. IMM eesmärk on tuua osalejateni see, mis on oluline just praegu, seega räägime nii trendidest kui analüüsist, kuvandist ja mõjutajatest, meeldejääva disaini saladustest ning paljust muust, mille abil võid vallutada maailma.

Programm pakub tiheda päeva ettekandeid, arutelusid ja hea võimaluse eriala tippudega vahetult suhelda. Toome tähelepanu elulistele näidetele ja kogemusest tulevatele teadmistele, igavad slaidid ja kulunud mõtted jäävad kõrvale. Arutleme digimaksu üle ja kuulame rääkimata lugusid Ampler Bikesi, I Land Soundi ja teistelt tegijatelt.

Päeva jooksul astuvad konverentsil üles oma ala tipud nii Eestist kui välismaalt. Teiste seas esinevad Ott Ilves (Ampler Bikes), Maarja Tiho (IMPACT 80/20), Janno Siimar (Velvet), Paap Uspenski (I Land Sound), Alar Ojastu, Kristjan Raude ja paljud teised. Esinejate nimekiri täieneb pidevalt.

Tule kohapeale või jälgi ülekannet

Esimest korda toimub Marketing Meetup uudses hübriidformaadis. Lisaks võimalusele osaleda konverentsil Tallinnas koha peal saavad kaugemal asuvad huvilised konverentsist osa võtta ka digisilla vahendusel.

Head Uudised GoodNews