1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. TASUTA TUGI I Elisa pakub tänasest kõigile tasuta seadmetuge numbril 699 1919
TASUTA TUGI I Elisa pakub tänasest kõigile tasuta seadmetuge numbril 699 1919

TASUTA TUGI I Elisa pakub tänasest kõigile tasuta seadmetuge numbril 699 1919

Kaugtöö ja üleriiklik soovitus võimalikult palju kodus püsida, on tänaseks uus normaalsus. See on omakorda esile toonud tavapärasest rohkem tehnilisi küsimusi nii kaugtöö kui ka koduste seadmete osas. Küsimustele vastamiseks avas Elisa tasuta seadmetoe telefoninumbri 699 1919.

Sõltumata täna valitsevast olukorrast on digiajastu probleemid ja mured jätkuvalt osaks inimeste argielust. Tulenevalt tänasest situatsioonist, kus paljud töötavad ja veedavad rohkem aega kodus, esineb neid küsimusi kordades rohkem. Selleks puhuks on alates tänasest tasuta saadaval kõikide operaatorite klientidele Elisa seadmetugi numbril 699 1919.

Tehniliste küsimuste vastamise kõrvalt nõustab Elisa seadmetugi ka konkreetsemate kaugtööd puudutavate probleemide osas. „Ettevõtteid, kus kaugtööd pole kordagi varem enne kriisi praktiseeritud, on Eestis hulgaliselt. Tänases olukorras pöörduvad inimesed seadmetoe poole üha enam muredega erinevate tarkvaraliste lahenduste kasutamisel,“ kinnitab Elisa seadmetoe juht Sigrid Ojavee. „Alates esmaspäevast oleme jaganud tööandjatele soovitusi, millist tarkvara suhtluseks kasutada, kuidas faile töötajate vahel kiirelt jagada. Lisaks tekib ikka ja jälle probleeme mikrofoni, veebikaamera või internetiühendusega ning kiirel tööpäeval ongi kõige mõistlikum küsida nõu spetsialistidelt.“

Elisa Seadmetugi aitas möödunud aastal ligi viite tuhandet klienti erinevate tehnikaalaste murede, küsimuste ja probleemidega. Tasuta Elisa Seadmetugi on avatud 9.00-19.30 numbril 699 1919.

Ülevaate, milliseid elementaarseid kaugtöö teemasid peab teadma ning mida koju varuma, et tööseisakut ei tekiks, leiab siit!

Head Uudised GoodNews