1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA WEBINAR I Kuidas loobuda palgatööst ja säilitada oma senised sissetulekud?
TASUTA WEBINAR I Kuidas loobuda palgatööst ja säilitada oma senised sissetulekud?

TASUTA WEBINAR I Kuidas loobuda palgatööst ja säilitada oma senised sissetulekud?

15. septembril kell 18 toimub tasuta veebiseminar, kuidas loobuda palgatööst ja säilitada senised sissetulekud. Koolitust viib läbi Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe. Vallo sõnab, et kõige olulisem vahend oma soovitud elustiili ja rahalise vabaduse saavutamiseks on alustada rahalise puhvri loomisest. Paljudel on uskumus, et rahalise rikkuse saavutamine on kauge ja kättesaamatu ülesanne. Et vabadust saavutada, ei ole tegelikult vaja rikkust, vaid piisab ka jõukusest. „Jõukuse loomine tähendab, et sinu raha peab teenima sind. Tihtipeale kasutame väljendit, et ma käin tööl ja teenin raha. Seal on sõnade tähenduses sees juba suur viga. Meie ei teeni raha, vaid raha peab teenima meid,“ selgitab ta.

Foto: Karen Härms

Oluline on leida sarnaselt mõtlevad inimesed, kes sind sinu teekonnal toetavad

Veebiseminari külaliseks on ettevõtja Elo Sagor, kes rakendas rahatarkust oma elus. Elo õppis personalitöötajaks ning alguses oli ta palgatöölisena väga rahul. Esialgne nägemus oli, et sellel ametil saab õppida erinevaid alasid tundma, mida ka sai. Kuid sisimas kuulis ta alati kutset oma asja ajada. Elu tegi omad keerdkäigud ning tulevane ettevõtja sai kätt proovida juhtival ametikohal, millest sai tulevikuks väärt kogemusi.

Kõige selle kõrvalt on Elo pakkunud koristusteenust üle 10 aasta. Alguse sai see tagasihoidlikult kui kolme lapse ema ei soovinud enam palgatööle naasta. Eesmärk oli leida võimalus, mis oleks paindlik ning mida saaks laste kõrvalt teha.

Elo Sagor
Foto: Erakogu

Kui hakkaja ema hakkas maja ehitama, sattus ta 2 aastat tagasi Starfish Academy intensiivkursuste peale. Tänu saadud rahatarkusele leidis Elo võimaluse anda olemasolev kinnisvara üürile. Pärast esimest edukogemust tekkis suur soov jõuda Starfish Academy Siseringi, sest soov oli jätkata rahatarkuse teekonda ning sealt leidis ta keskkonna sarnaselt mõtlevatest inimestest, kes teda sel teel toetavad.

Sel suvel tundis hakkaja naine, et on õige aeg oma ettevõte asutada, sest olemas on kapital ja kliendid. Elo on teinud paari aastaga olulisi korrektuure oma sissetulekutes ja seda kõike väga teadlikult.

Elo jagab seminaril oma kogemusi ettevõtjaks olemise algusteekonnal. Milliseid hirme ning takistusi ta ületas ning mis on olnud kõige väärtuslikumad õppetunnid.

Online koolitusel läbivõetavad teemad:

  • Milliseid samme astuda enne palgatööst loobumist.
  • ​Kuidas ületada takistusi ja hirme, mis on seotud ettevõtlusega alustamisel.
  • ​Kuidas rahatarkus aitab leida tulusamaid raha kasvatamise võimalusi.
  • Kuidas teiste inimeste abil saada pidevalt uusi investeerimise ideid.
Head Uudised GoodNews