1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TASUTA WEBINAR I Kuidas üksiku naisena saavutada majanduslik iseseisvus hoolimata hirmudest?
TASUTA WEBINAR I Kuidas üksiku naisena saavutada majanduslik iseseisvus hoolimata hirmudest?

TASUTA WEBINAR I Kuidas üksiku naisena saavutada majanduslik iseseisvus hoolimata hirmudest?

13. oktoobril kell 18 toimub tasuta veebiseminar, kuidas üksiku naisena hoolimata hirmudest saavutada majanduslik iseseisvus. Koolitust viib läbi Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe. Lisaks jagab oma kogemuslugu kolme lapse ema, vanaema, ettevõtja, investeerija ja Starfish Siseringi liige Jane Bitter.

Raha tuleb kõvasti rabades ja see on ainuke võimalus?

Kolm  viimast abieluaastat oli Jane väga õnnetu. Lapsed saadi noorelt ning ülikooli minek lükkus edasi. Hiljem aga ülikooli lõpetamine elu ei muutnud. Ühel päeval ütles pereema abikaasale, et ei armasta teda enam ja on väga õnnetu. Kõigile abielupaari ümber tuli selline uudis nagu välk selgest taevast. Väliselt oli neil väga õnnelik abielu, kuid sisemist rahu ei suutnud Jane siiski leida. Lahutati. ”Ma muutusin iga päevaga järjest rahulikumaks. Sain aru, mida rohkem ma olen üksi ja teen neid asju, mis mulle meeldivad, seda õnnelikum ma olen,“ sõnab ta.

Jane piiratud uskumus oli, et raha tuleb esiteks kõvasti rabades ja teiseks, et see on ainuke võimalus. Ta oli ettevõtlik ka varem, kuid kõik ettevõtmised olid vaeva nõudvad.

Jane Bitter (Foto: Starfish Academy)

Investeerimisest ei olnud naine midagi kuulnud kuni selle ajani, mil Jane tee ristus Starfishi koolitustega. ”Minu kõige suurem tabu oli laenud, sest mulle oli kogu aeg pähe tambitud, et laen on võõra oma, laenu ei tohi võtta, üks päev läheb laen hapuks ja sul pole vahendeid, et seda ära maksta,“ selgitab ta.

Läbi koolituste hakkas üksikema silmaring avarduma. Tulevane investeerija sai teadlikuks, mis üldse need võimalused ja valikud on. Üks asi on hirmud, aga teine asi on teadmised. See Janel puuduski.

Veebikoolitusel jagab Jane oma kogemusi üksiku naisena investeerimise algusteekonnal. Milliseid hirme ning takistusi ta ületas ning mis on olnud kõige väärtuslikumad õppetunnid.

Webinaril tuleb juttu, kuidas pereema jõudis sinna, kus ta täna on ning jagab, mis on tal tulevikus plaanis.

Online koolitusel läbivõetavad teemad:

  • Kuidas vabaneda halbadest võlgadest ja alustada varade loomist.
  • ​Kuidas ületada takistusi ja hirme iseseisva elu alustamisel pärast lahutust.
  • ​Kuidas vabaneda piiravast uskumusest, et ettevõtlusega alustamiseks on vaja suurepärast ideed.
  • Kuidas toetavas keskkonnas leida harmoonia kõikides eluvaldkondades.
Head Uudised GoodNews