1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 langetas Soome ja mujale Euroopasse helistamise hinda 10 korda
Tele2 langetas Soome ja mujale Euroopasse helistamise hinda 10 korda

Tele2 langetas Soome ja mujale Euroopasse helistamise hinda 10 korda

Soodusoperaator Tele2 langetas Smart kõnekaardiga Soome ja kaheksasse teise Euroopa riiki helistamise hinda 40 – 90 protsenti Eesti ajaloo odavaimale tasemele.

Tele2-e teatel maksab Soome helistamine nüüd kuus ning Rootsi viis senti minut senise 60 asemel. Lisaks langetas Tele2 Leetu helistamise hinda kuus korda 10 sendini ning Lätti 22 sendini. Norrasse, Suurbritanniasse, Saksamaale, Itaaliasse ning Iirimaale helistamine maksab 36 senti minut, mis on senisest 40 protsenti odavam.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul kehtivad uued Eestist väljahelistamise tariifid Smart kõnekaardile ning on madalamad kui ükskõik milline ettemaksuga, lepinguline või lauatelefoni pakkumine. “Kõik peale sidekulude on kallimaks läinud ning me jätkame iga hinnaga praeguste turulolevate tariifide allasurumist,” ütles Saarvelt.

Tele2 langetas detsembris kõnekaardiga ka Venemaale, Ukrainasse, Valgevenesse ja Poola helistamise hinda 38 – 85 protsenti Eesti soodsaimale tasemele.

Tele2 langetas 2012. aasta jooksul lepinguliste pakettide tariife keskmiselt 25 protsenti. “Alustasime lepinguliste pakettidega ning kuu tagasi alandasime ka kõnekaardiga Eestis helistamise senisest kuus korda odavamaks kolme sendini kõneminut,” ütles Saarvelt.

Head Uudised GoodNews