1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 suurendas Euroopa internetipakettide mahtu viis korda
Tele2 suurendas Euroopa internetipakettide mahtu viis korda

Tele2 suurendas Euroopa internetipakettide mahtu viis korda

Tele2 saadab tippjuhid poodi teenindajaksTele2 tõstis Euroopa Liidu liikmesriikides kehtiva andmesidepaketi mahu 20 megabaidilt 100-le ning hakkab esimesena pakkuma 1GB andmemahtu sisaldavat ja kuu kehtivat andmesidepaketti.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on nii Eestis kui välismaal inimese kohta kasutatava mobiilse interneti maht oluliselt tõusnud ning seepärast suurendati ka roamingu andmesidepakettide mahtusid. “Uued paketid
kehtivad ainsana Eesti operaatoritest mitte jooksva päeva lõpuni, vaid 24 tundi, mis võimaldab kogu makstud mahu ausalt ära kasutada,” ütles Aron ja lisas, et paketi hind jäi 4,99 euroga endiseks.

Tele2 tõstis peale Euroopa Liidu pakettide mahu viiekordseks ka teistes riikides: Venemaal, Türgis, USA-s, Kanadas, Ukrainas ja Valgevenes. Nendes riikides maksab 100MB andmemahtu sisaldav 24 tundi kehtiv pakett 9,99 eurot.

Katrin Aroni sõnul avas ettevõte esimesena ka kuu kehtiva Euroopa andmesidepaketi, mis sisaldab ühe gigabaidi andmemahtu. “See pakett on mõeldud inimestele, kes reisivad tihedamini või viibivad välismaal pikemalt. Kuupõhine pakett on mugav ja soodne. Kui Euroopas maksab üks megabait internetikasutust 24 senti, siis suure paketiga on ühe megabaidi hind alla 1,9 sendi ehk 12 korda soodsam,” ütles Aron.

1GB andmemahtu sisaldav ja 30 päeva kehtiv andmesidepakett maksab 18,99 eurot.

Head Uudised GoodNews