1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TOETA EESTI PIIMATOOTJAID! Ostes Maxima kauplustest märgi või magneti, toetad Eesti piimatootjaid
TOETA EESTI PIIMATOOTJAID! Ostes Maxima kauplustest märgi või magneti, toetad Eesti piimatootjaid

TOETA EESTI PIIMATOOTJAID! Ostes Maxima kauplustest märgi või magneti, toetad Eesti piimatootjaid

 “Joona Eesti piima“ rinnamärgid ja magnetid Foto: Maxima Eesti
“Joona Eesti piima“ rinnamärgid ja magnetid Foto: Maxima Eesti

Tänasel rahvusvahelisel toidu päeval algas Maxima kauplustes “Joon Eesti piima” rinnamärkide ja külmikumagnetite müük. Iga märgi või magneti ostja toetab Eesti piimatootjate arengut.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda on teatanud Eesti piima sihtkapitali loomisest, et aidata kaasa Eestis piimatootmisega tegelevate talude ja ettevõtete jätkusuutlikule arengule nii kodu- kui välisturgudel. “Väärtustades tarbijate eelistusi, oleme ka meie huvitatud sellest, et Eesti piima juuakse nii kodumaal kui ka mujal maailmas. Selleks, et kodumaiseid piimatootjaid toetada, pakume kõikidele Eesti inimestele võimalust soetada toetuseavaldusena rinnamärk või külmkapimagnet. Tänasest saab neid osta Tallinna suuremate Maxima kaupluste kassades ja e-Maximas ning lähipäevil kõikides meie kauplustes,” lausus Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Rinnamärgid ja külmkapimagnetid maksavad ühe euro. Kogu nende müügist saadav tulu annetatakse vastavalt kokkuleppele Põllumajandus-Kaubanduskojaga SA Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fondi juurde loodavale Eesti piima sihtkapitalile. Selle eesmärgiks on toetada Eesti piimatootjatele vajalike teadusuuringute, koolituste ja muude arendustegevuste läbiviimist.

Maxima kauplustes on müügil 21 erinevat piima, millest 98% on Eesti päritoluga. Toetamaks kodumaiseid piimatootjaid, jaekett on kutsunud üles püstitama oktoobris Eesti piimajoomise rekordi.

Head Uudised GoodNews