1. Avaleht
  2. Majandus
  3. TV3 ostis internetireklaami ettevõtte SmartAD
TV3 ostis internetireklaami ettevõtte SmartAD

TV3 ostis internetireklaami ettevõtte SmartAD

Priit Leito
MTG Eesti juht Priit Leito

Telekanal TV3, mis kuulub rahvusvahelisse meediagruppi Modern Times Group (MTG), ostis 100% internetireklaami ettevõttest SmartAD.

SmartAD on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis arendab unikaalset internetireklaami tehnoloogiat ning pakub sihitud reklaami lahendusi internetis kõigis kolmes Balti riigis suurimatele reklaamijatele ning meediaagentuuridele. 2014. aastal oli ettevõte käive ligi 1 miljon eurot ning hetkel töötab seal 12 inimest.

MTG Eesti juht Priit Leito ütles, et SmartAD’i omandamine on üks osa TV3 ja MTG laiemast strateegiast ning oluline samm kasvaval internetireklaamiturul. “SmartAD on internetireklaamiturul üks innovatsiooniliidreid. Meie eesmärk on olla innovaatilised ning pakkuda oma klientidele uusi meediaüleseid reklaamlahendusi. Ettevõtte juhtkond on teinud head tööd, ehitades üles toimiva organisatsiooni ja jääb juhtima firmat ka pärast ühinemist.”
SmartAD’i kaasasutaja ning tegevjuht Rando Rannus lisas: “Näeme mitmeid sünergiad TV3 ja SmartAD’i vahel ning usume, et suudame tuua turule uusi lahendusi, mis aitavad klientidel veelgi efektiivsemalt oma turundustegevusi ellu viia.”

Tehingu nõustajateks olid müüja poolt advokaadibüroo Eversheds Ots & Co ning ostja poolelt advokaadibüroo Borenius.

Head Uudised GoodNews