1. Avaleht
  2. Majandus
  3. UUS TEENUS! CargoOrder on uus teenus kaubaveo tellijaile ja ekspedeerijatele
UUS TEENUS! CargoOrder on uus teenus kaubaveo tellijaile ja ekspedeerijatele

UUS TEENUS! CargoOrder on uus teenus kaubaveo tellijaile ja ekspedeerijatele

_Tõnis_Hintsov2On käivitunud uus veebipõhine teenus CargoOrder, mis aitab kaubaveo tellijal valida oma vajadustele vastava transpordilahenduse. CargoOrderiga saab vähendada ettevõtete logistikakulusid läbi paindliku ja läbipaistava päringute ning lihtsustatud tellimuste haldamise.

Tõnis Hintsov, CargoOrderi juhataja: “CargoOrder laiendab kaubaomaniku valikuvõimalusi, tehes seda läbi lihtsustatud valiku- ja otsustusprotsessi. Hinnapäringud ja veotellimused jõuavad CargoOrderi poolt eelselekteeritud ekspedeerijateni. Soovime  vähendada päringute ja tellimustega seotud administreerimist nii kaubaomanike kui vedajate pool. Käivitasime piltlikult öeldes transpordi valdkonna booking.com’i ning oleme sellega koostööpartner nii kaubaomanikele kui ka vedajatele. Me oleme seisukohal, et populaarne jagamismajandus ekspedeerimisvaldkonnas otseselt ei toimi, aga lihtne ligipääs parimatele ekspedeerimisteenustele loob kindlasti kõikidele koostööpartneritele väärtust.”

CargoOrder on alustanud auto- ja konteinervedude tellimuste vahendamisega ning peatselt lisanduvad ka lennu- ja kullerteenused. Uue teenusega saab kaupa liigutada üle maailma.

“Soovime osaleda majandusmudelite ja protsesside kaasajastamisel ning vähendame ettevõtete logistikakulusid läbi paindliku ja läbipaistava päringute ning lihtsustatud tellimuste haldamise. Sobivama transpordilahenduse valimise protsess olgu läbipaistev ja kaubaomanik saab olla kindel, et tellis veo õige turuhinnaga. Kaubaomanikul on lihtne võrrelda pakutava teenuse hinda, tingimusi või hoopis valida teenuspakkuja eelneva koostöökogemuse alusel. CargoOrder.com ei ole veobörs, vaid päringute ja tellimuste keskkond,” lisab Tõnis Hintsov.

Kaubaveo tellijale on CargoOrderi teenused tasuta ja ekspedeerija tasub vaid toimunud vedudelt.

CargoOrder.com on loodud Eesti eraisikute poolt, kes omavad pikaajalist kogemust nii logistika valdkonnas kui ka IT arenduses.

Vaata kuidas see töötab SIIT!

Head Uudised GoodNews