1. Avaleht
  2. Majandus
  3. „Väärtusta tulevikku“: konverents ettevõtlikule inimesele
„Väärtusta tulevikku“: konverents ettevõtlikule inimesele

„Väärtusta tulevikku“: konverents ettevõtlikule inimesele

Tallinnas 30. märtsil peetav „Väärtusta tulevikku“ on konverents ettevõtlikule inimesele, kelle hinges põleb tugev tegutsemistahe.

Konverentsi iseloomustavad põnevad tulevikku suunatud mõtted, inspireerivad ja harivad loengud ning praktilised töötoad enda ja meid ümbritseva paremaks mõistmiseks. Konverentsi eesmärgiks on lahti seletada meie ümber toimuvaid muutuseid ja tõsta meie valmisolekut nendega kaasa minna. Arutatakse, mida saame teha juba täna, et tulevikus säilitada või parandada konkurentsivõimet.

Konverentsieelsel päeval külastatakse edukaid ettevõtteid, mis paistavad silma julgete valikute ja innovaatiliste tulevikku suunatud lahenduste poolest.

Konverentsipäeva loengud:

✔ Persoonibränd – kuidas läbi persoonibrändi saavutada isiklikke ja professionaalseid eesmärke ning haarata kontroll oma karjääri üle?

✔ E-kaubandus – kuhu e-kaubandus liigub ja millist mõju avaldab selle hoogne kasv tavapärasele jaekaubandusele? Kuidas saavutada edu aina tihedamas konkurentsis?

✔ Tuleviku organisatsioonistruktuur – kuidas tulla toime Z-generatsiooni uutmoodi suhtumisega töösse ja sellega seotud muutuvate ootustega ettevõttele?

✔ Krüptorahad ja uus pangandus – mis tegelikult toimub ja kuhu areneb? Sissevaade valdkonda, arengud, trendid ja tulevik.

Töötoad:

Networking – eduka networking’u alustalad ja praktilised harjutused.

✔ LinkedIn branding – näpunäiteid globaalses ärivõrgustikus silmapaistmiseks.

✔ Eduka elu planeerimine – mida sa tegelikult teha tahad ja kuidas seda saavutada?

Õhtu lõpetab pidulik Silmapaistva Noore Eestlase gala elava muusika, tantsu ja õhtusöögiga.

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews