1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Viru Keskus uueneb
Viru Keskus uueneb

Viru Keskus uueneb

Viru Keskus uuenebTallinna südames paiknev Viru Keskus uuendab sise– ja välisilmet ning kaupluste kooslust. Aasta esimeses pooles avavad mitmed rahvusvaheliselt tuntud kaubamärgid oma esimese esinduspoe Balti– ja Põhjamaades just Viru Keskuses.

“Käesoleval aastal uueneb Viru Keskuses kaupluste valik ning sellega seoses viime samaaegselt ellu ka renoveerimisplaani,“ sõnas Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar.

“Keskuse suurus dikteerib paljuski valiku, mida külastajale pakkuda saame. Tarbija jaoks uudsete valikuvõimaluste loomisega kaasneb paratamatult brändikoosluse muutmine,” kommenteeris Vasar keskuse tegevusi.

“Vaatamata paljude ihaldatud kaubamärkide huvile Eestisse laienemise vastu on siinne turg ja majanduskliima nende jaoks habras, mistõttu on lähiaastate jooksul suuremat uute tulijate sisenemist meie turule raske prognoosida,” lisas Vasar.

Viru Keskuses avavad kevadkuudel Balti– ja Põhjamaade esimesed kauplused Suurbritannia jalatsibränd Dune London, tuntud rõivabränd River Island ning Ameerika üks vanimaid ja väärikamaid moebrände Brooks Brothers.

Esimese kaupluse Eestis avavad Hispaania moemärk Massimo Dutti ning Kanada päritolu moodne kingabränd Aldo. Eestis ainsaks Pedro del Hierro tootevalikut pakkuv Cortefieli ja Pedro del Hierro ühispoe leiab samuti edaspidi Viru Keskusest.

Keskuse uuenenud kaupluste valik toob muu hulgas külastajani ka Armani Jeans monobrändi-kaupluse ning uudse jalatsiala, kust leiab lisaks Dune Londonile ning Aldole ka uuenenud ABC Kinga, Salamander poe, Högl ning Ecco jalatsite – ning aksessuaaride kauplused.

Head Uudised GoodNews