1. Avaleht
  2. Toode
  3. Volvo kuulutab välja disainikonkursi
Volvo kuulutab välja disainikonkursi

Volvo kuulutab välja disainikonkursi

Volvo kuulutab täna, 6. mail 2013 välja disainikonkursi, mille raames oodatakse kõikide sisekujundus-, auto- ja disainihuviliste ettepanekuid Volvo FH seeria pikamaa raskeveoki kabiini sisekujunduseks. Võitja sõidab kahepäevasele reisile Volvo demo- ja disainikeskusesse ning tehasesse Göteborgis.

„Veoki kabiin on koht, kus raskeveoki juht veedab enamuse oma päevast. Kabiin peab täitma veokijuhi jaoks nii mugava töökoha, mõnusa puhkeala, magamistoa kui ka köögi funktsiooni. Volvo Trucks on uue FH seeria pikamaa raskeveoki kabiini teinud maksimaalselt kompaktseks, praktiliseks ja mugavaks ning mahutanud sellesse ruumi kõik juhile vajaliku,” ütles Volvo Estonia OÜ turundusjuht Raili Riiberg. Kõikidelt osalejatelt ootame ettepanekuid, kuidas kujundada kabiin materjale, värve, tekstuure ja sisekujunduselemente kasutades veelgi mõnusaks töö- ja puhkeruumiks. Ootame nii tagasihoidlikumaid ja konservatiivsemaid kui ka fantaasiarikkaid ja lõbusaid lahendusi, lisas Riiberg.

Volvo ootab kõiki huvilisi FH seeria pikamaa raskeveoki kabiiniga tutvuma Tartu mnt 1 parklasse 8. mail 2013 kell 15.00 – 17.00. Konkurss on avatud 6.maist – 10. juunini 2013, võitja kuulutatakse välja 17. juunil ning temaga võetakse personaalselt ühendust. Parima töö valivad välja Volvo eksperdid koostöös Eesti Kunstiakadeemia sisearhitektuuri ja mööblidisaini osakonnaga.

Rohkem infot konkursi tingimuste, tööde saatmise ja auhinnareisi kohta: http://www.volvotrucks.com/TRUCKS/ESTONIA-MARKET/ETEE/NEWSMEDIA/Pages/disain.aspx.

Samal aadressil on saadaval ka vajalikud mõõtmed, pildid Volvo FH seeria pikamaa raskeveoki kabiinist ning joonised ülesande sooritamiseks.

Head Uudised GoodNews