1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Wise plaanib Tartu uude kontorisse värvata 70 töötajat
Wise plaanib Tartu uude kontorisse värvata 70 töötajat

Wise plaanib Tartu uude kontorisse värvata 70 töötajat

Tehnoloogiaettevõte Wise kasvatas oma kasumit võrreldes eelmise finantsaastaga 33% ehk 559,9 miljoni inglise naelani, olles viiendat aastat järjest kasumlik. Wise’i jätkusuutlik kasv toetab laienemist ning uus Tartu kontor annab hoogu ettevõtte missioonile muuta raha piiriülene liigutamine mugavaks, soodsaks, läbipaistvaks ja kiireks.

Wise pakub nii täis- kui ka osalist koormust ning soovib aasta jooksul palgata Tartusse 70 töötajat. Uues kontoris hakkavad esmalt tegutsema klienditoe spetsialistid, järgmisena lisatakse Tartusse verifitseerimistiimid.

Brett Lemsalu, Wise’i personaliosakonna tiimijuht: “Tartu on Eesti idumaastiku järjest tähtsam keskus ning Wise’i kontori sisseseadmine just siia tuli meile loomuliku sammuna. Soovides vastata inimeste töö-ootustele pakume võimalust ühineda Wise’iga ka osalise koormusega. Meie jaoks on tähtis, et võimalus aidata miljoneid inimesi üle maailma paneks kandidaadil silmad särama ning et tal oleks soov end arendada ja uute väljakutsetega proovile panna.”

Wise kolib R7Hub kontorisse Rüütli tänaval, mille ruumilahendus toetab Wise’i autonoomsete tiimide töökultuuri ning hübriidtöökorraldust, mis võimaldab töötamist ka kodukontorist ning välismaalt.

“Inimesi motiveerib eelkõige võimalus midagi ise ära teha ning maailma väärtust luua, kuid ka töökorraldusega seonduvad hüved on jätkuvalt tähtsad. Wise pakub paindlikku töökeskkonda, sealhulgas võimalust töötada kuni kolm kuud aastas mõnest muust riigist. Pärast nelja aastat Wise’is ootab kõiki wisereid kuuenädalane vahepuhkus koos 1000 Briti naela või samaväärse summaga mõnes muus valuutas, mida näiteks reisirahaks kasutada. Alates käesoleva aasta algusest pakume oma Eesti töötajatele ka lisapuhkusepäevi nädalavahetusele langevate riigipühade arvelt ning pikemat isapuhkust,” lisab Brett.

Jätkuvalt tähtis on ka kontorielu. “Wiserid väärtustavad näost-näkku suhtlust ning oma kontoreid uuendades paneme suurt rõhku nende mugavusele ja praktilisusele, pidades silmas ka jätkusuutlikke lahendusi. Lisaks oleme ka töötajatele koostanud juhise, kuidas oma igakuiseid ühisüritusi keskkonnasäästlikumalt korraldada.”

Hetkel on Wise’i lehel avatud 420 tööpakkumist, neist 95 Eestis.

Head Uudised GoodNews