1. Avaleht
  2. Toode
  3. 5 soovitust, kuidas muusikast oma nutitelefonis maksimum võtta
5 soovitust, kuidas muusikast oma nutitelefonis maksimum võtta

5 soovitust, kuidas muusikast oma nutitelefonis maksimum võtta

5 soovitust, kuidas muusikast oma nutitelefonis maksimum võttaKus hoida oma muusikakogu, et see oleks alati kättesaadav?

Tõsta kogu oma muusika arvutist Google PlayMusic keskkonda, kuhu saab üles laadida kuni 20 000 lugu või kanna muusikat alati taskus kaasas. Salvesta oma lemmikmuusika nutitelefoni ja naudi seda igal ajal, HTC One nutitelefonil on näiteks 32 GB mälumahtu.

Kuidas tuvastada laulu, mida kuulsid äsja raadiost?

Tõenäoliselt on kõik kuulnud raadiost ägedat lugu, mis ei anna veel päevi hiljem rahu, kuid mida mitte kuidagi ei õnnestu hiljem ka internetiavarustest üles leida?  Ära muretse! Tõmba endale rakendus nimega Shazam, mis suudab tuvastada parajasti mängiva muusikapala ning kuvab sinu nutitelefoni ekraanile loo nime  koos esitajaga.

Hoia näpp muusikamaailma pulsil

Jälgi oma lemmikartiste ning maailmakuulsaid DJ-sid SoundCloud rakenduse abil, millega saad kuulata ja olla kursis erinevate artistide loominguga.

Filmi ja lindista kontsertelamusi

image001Kontserdi külastades või ööklubis head lugu kuuldes tasub seda ka filmida. Suurepäraselt töötab kehvades valgustingimustes näiteks HTC One nutitelefoni UltraPixel kaamera, mis tagab professionaalse tulemuse.

Miksi muusikat oma maitse järgi

Keda huvitab muusika miksimine, siis seda saab teha erinevate põnevate DJ-rakendustega nagu näiteks DJ Studio 5. Sisesta oma lemmikpalad, mis on eelnevalt juba telefoni alla laetud ja hakka katsetama! Lisaks olemasolevatele paladele on võimalik lindistada ka ümbritsevaid helisid ja kasutada neid miksi taustana. Muusikapala kvaliteedi tagamiseks ja muusika loomiseks saab kasutada ka erinevaid produtseerimise rakendusi nagu näiteks TouchOSC ja Maschine Scene Selector.

Kui muusikapala on valmis, siis ära jäta seda vaid endale ning jaga oma loomingut ka sõprade või tuttavatega!

Allikas: HTC

Head Uudised GoodNews