1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Abc Motors avas Baltikumi esimese Renault R-Store’i
Abc Motors avas Baltikumi esimese Renault R-Store’i

Abc Motors avas Baltikumi esimese Renault R-Store’i

Abc-Motors_R-Store_2014Renault ja Dacia sõidukeid müüv Abc Motors avas esimesena Baltimaades Renault’ uutele standarditele vastava müügisalongi.

Tavapärastest autoesindustest eristavad uut keskust mitmed digitaalsed lahendused, mis autode ja teenustega tutvumist oluliselt lihtsustavad. Salongis on ka eraldi elektriautode stend.

Ühe olulise uuendusena pakub Renault R-Store külastajatele võimalust ise endalesobiv auto komplekteerida. Suurel puutetundlikul ekraanil saavad kliendid oma Renault’le sobitada erinevaid värve, polstreid, velgi ja muud varustust, et leida täpselt oma maitsele sobiv kooslus.

Indrek Luberg, Abc Motorsi turundusjuht: “Enne auto tellimist saab täpselt kokku panna oma unistuste auto ja seda siis ekraanilt 3D mudelina nii seest kui ka väljast iga nurga alt vaadata. On väga suur vahe, kas vaadata punast värvi väikeselvärvikaardil ja püüda seda autol ette kujutada või näha seda värvi konkreetset mudelit suure ja selge pildi peal.”

Üle 700-ruutmeetrises uuendatud müügisalongis Paldiski maanteel on eraldi saal sõiduautodele ning Renault PRO+ saal tarbesõidukitele. Sõiduautode mudeleid mahub saali kuni 12 ning tarbesõidukeid 8, lisaks on eraldi stend Renault’ elektriautodele. R-Store kontseptsioon näeb ette müügisaali jagamise erinevateks piirkondadeks, mis teeb külastajale orienteerumise hästi lihtsaks, kuid võimaldab samal ajal ülevaadet kõigist pakutavatest toodetest ja teenustest.

Brand Bar kohvikus on kõigile tasuta saadaval värsketest ubadest jahvatatud kohv ning värsked ajalehed. Lähiajal lisanduvad kohvikulauale ka tahvelarvutid.

Abc Motors müüs 2013. aastal kokku Renault’ ja Dacia sõidukeid 1660 tükki, 2014. aasta esimesel poolaastal müüdi kokku 863 sõidukit. Abc Motorsi 2013. aastanetokäive oli üle 27 miljoni euro. Ettevõte annab tööd 43-le inimesele.

Head Uudised GoodNews