1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinnas toimub konverents ärisektori vastutustundlikust ja jätkusuutlikust arengust
Tallinnas toimub konverents ärisektori vastutustundlikust ja jätkusuutlikust arengust

Tallinnas toimub konverents ärisektori vastutustundlikust ja jätkusuutlikust arengust

Tallinnas toimub konverents ärisektori vastutustundlikust ja jätkusuutlikust arengustTallinnas toimub täna pärastlõunal läbi aegade suurim vastutustundliku ettevõtluse teemaline konverents Eestis, mis otsib vastust küsimusele, kuidas meie majandus ja ettevõtlussektor läbi jätkusuutliku ja vastutustundliku äritegevuse kasvada saavad.

7 ärijuhti Eestist ja Skandinaaviast jagavad oma kogemusi ja mõtteid sellest, kuidas sotsiaalse ja keskkonnalase jätkusuutlikkuse ning vastutustundliku äritegevuse süsteemne juhtimine on aidanud neil oma ettevõtet kasvatada ja tugevdada.

Peaesineja, Finance Norway juht Idar Kreutzer, on veendunud, et vastutustundlikkust väärtustav äri peab olema kasumlik: „Lähitulevikus on äris edukad need, kes oskavad ühendada sotsiaalsed ja keskkonnaalased väljakutsed ning oma ettevõtte kasumliku kasvu. Täna oleme me väga kindlameelset kasumit teenima, aga ükskõiksed selle suhtes, kuidas me seda teeme.“

Teiste esinejatena räägivad oma lugu Reet Aus, Margit Härma, Priit Rohumaa, Argo Saul, Biörn Riese ja Jesper Lindhardt. Konverentsi avab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht Hanno Tomberg.

„Läbimõeldud ja terviklik lähenemine oma ettevõtte vastutustundlikule juhtimisele on viimastel aastatel Eestis üha jõudsamalt levima hakanud. Nende teemadega tegelemine on meie ärikultuuri küpsuse näitaja – kui tahame olla rahvusvaheliselt konkurentsivõimelised, siis ei ole meil muud võimalust,“ sõnas Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Marko Siller.

Korraldajate sõnul on konverentsi keskne idee näidata, et vastutustundlik ettevõtlus ei ole vaid kampaaniapõhine heategevus, vaid ettevõtte arenguks ja strateegiliseks juhtimiseks vajalik lähenemine.

Üritust on võimalik otseülekandena jälgida ka SIIT!

Head Uudised GoodNews