1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ALGAB KELL 9 I Täna toimub juba 6. korda Eestis Starfish Academy poolt korraldatav uue ajastu liidrite konverents LIVE2LEAD
ALGAB KELL 9 I Täna toimub juba 6. korda Eestis Starfish Academy poolt korraldatav uue ajastu liidrite konverents LIVE2LEAD

ALGAB KELL 9 I Täna toimub juba 6. korda Eestis Starfish Academy poolt korraldatav uue ajastu liidrite konverents LIVE2LEAD

Täna toimub juba 6. korda Eestis Starfish Academy poolt korraldatav, juhtide ja meeskondade poolt väga kõrgelt hinnatud uue ajastu konverents LIVE2LEAD: Estonia, mis tänavu toimub livestream’isKonverents toimub korraga 32 riigis ja 400 asukohas ning on mõeldud juhtidele, osakonnajuhtidele ja meeskonnaliikmetele koos osalemiseks.

Konverentsil on 5 maailmatasemel välisesinejat (üle videosilla) ja kaks Eesti liidrit, kes jagavad praktilisi ideid ja kogemusi. “LIVE2LEAD enesejuhtimise konverentsi missioon on edendada Eesti liidrite ja töötajate hulgas kultuuri, mis on suunatud teadlikule enesearengule nii töös kui isiklikus elus. Kui sa ei suuda juhtida enda elu, siis sa ei suuda juhtida ka teisi,” ütleb korraldaja Vallo Arumäe.

Oodatuim esineja on kahtlemata John C. Maxwell

Oodatuim esineja konverentsil on kahtlemata John C. Maxwell, kes on New York Timesi juhtiv autor, treener ja kõneleja, kes on müünud üle 30 miljoni raamatu, mis on antud välja viiekümnes keeles. Ta on saanud American Management Association®-i kõige parema ärivaldkonna juhi tiitli ja ajakirjadelt Business Insider ning Inc. maailma kõige mõjukama juhtimiseksperdi tiitli.

John Maxwell

Teisena esineb Kat Cole

Kui John Maxwell kuulis Kat Cole’i ühel üritusel esinemas, mõistis ta kohe, et teda on LIVE2LEAD konverentsile vaja. Kat Cole on FOCUS Brandsi Põhja-Ameerika tootmisjuht. Enne FOCUS Brandsi oli Kat ettevõtte Cinnabon, Inc. president ja 26-aastaselt Hootersi asepresident, mis teeb temast ühe noorima juhi restoraniketi ajaloos. Temast on kirjutanud The Wall Street Journal, The New York Times, Forbes, Fortune, Cosmopolitan ja paljud teised. Kat on esinenud ka CBS-is, CNNis, Bloomberg CNBC-s, MSNBE-s ja 2012. aastal Cinnabon Inc.-is töötamise ajal episoodis Undercover Boss.

Kolmas esineja on Graig Groeschel 

Ühe kõige lugupeetuma kirikuliidrina kõneleb Craig Groeschel sageli eestvedamist käsitlevatel üritustel ja konverentsidel kogu maailmas. Glassdoor on nimetanud teda üheks 10-st parimast juhist USA-s (väike- ja keskmiste ettevõtete hulgas) ja on nimetanud Life.Churchi parimaks töökohaks, kus tema eestvedamisel töötada. Ta on ka populaarne New York Timesi raamatute autor, kes on kirjutanud väga mitmesugustel teemadel, muu hulgas kohtamistest ja abielust, sotsiaalmeediast, eesmärgist, suunast, kiriku juhtimisest ja paljust muust.

Neljas esineja on Vallo Arumäe 

Finantsharidusettevõtte Starfish Academy asutaja Vallo Arumäe räägib täna finantsjuhtimisest ning ka isiklike rahaasjade juhtimisest. Kas sa oled ettevõtja või eraisik, tasub igal juhul hinnata oma finantsseisu ning mõelda, kuidas see paremaks muuta. Selleks on Arumäe loonud lihtsa mudeli, mis hõlmab endas viite rahalise vajaduse taset: ellujäämine, turvalisus, heaolu, jõukus ja rahaline vabadus, mis kehtivad nii isiklikus kui ka ärielus.

Vallo Arumäe. Foto: Karen Härms

Oma kogemusi jagab Fordi juhatuse liige Alan Mulally

Pärast Vallo Arumäed jagab oma mõtteid konverentsil Alan Mulally, kes oli aastatel 2006–2014 The Ford Motor Company president ja tegevjuht ning Fordi juhatuse liige. Mulally juhtimisel sai Fordist üks maailma juhtivaid autofirmasid ja USA juhtiv autode kaubamärk.

Alan Mulally, President and Chief Executive Officer, Ford Motor Company

Ettekande teeb värbamisekspert Ketlin Kasak 

Värbavate juhtide mentor Ketlin Kasak astub täna konverentsil üles, et rääkida, mida tähendab atraktiivne ettevõte. Kasak rõhutab, et näeb oma töös tihti, kui oluline on rääkida lihtsatest asjadest ning saada aru mõistetest. Seetõttu defineerib ta atraktiivset ettevõtet.

Ettekande teeb ka tuntud meelelahutaja Steve Harvey 

Konverentsil astub üles ka meelelahutajana tuntud Steve Harvey, kes teadis juba noorena, et tahab esineda televisioonis. Ta hoidis oma unistusest kõvasti kinni, trotsides kõiki raskusi, millega kogelev afroameerika poiss 1960ndatel aastatel pidi rinda pistma, ja tema vankumatust eesmärgist sündis üks hr Harvey elufilosoofiatest:  “Pead unistama suurelt ja uskuma, et saavutad edu.”

LIVE2LEAD: Estonia annab võimaluse saada osa maailmatasemel värsketest enesejuhtimise ja meeskondade juhtimisega seotud mõtetest ja saada uue aasta alguses inspiratsiooni, ideid ja motivatsiooni liikuda oma tiimiga uuele tasemele. 

Eesti eksperdid on ettekanneteks valmis

Eestlastest on konverentsil sõna võtmas Starfish Academy asutaja, ettevõtja, investor ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe, kes on tegutsenud aastakümneid logistika ja ekspedeerimise valdkonnas.

Eestlaste seast astub konverentsil üles ka värbavate juhtide mentor ja personaliekspert Ketlin Kasak, kes omab 12 aastat töökogemust personalitöö vallas ja on töötanud koos või nõustanud mitmeid Eesti suuri ja tuntud ettevõtteid, nende hulgas CircleK, Norma, 1Partner, Hansavest, Paf, Skanton Kinnisvara ja mitmed teised.

GoodNews toimetus teeb päevast ülevaate jooksvalt. Püsige lainel! 

 

Head Uudised GoodNews