1. Avaleht
  2. Äri
  3. Ärikingitused: hea viis meeles pidada meeskonnakaaslaseid ja äripartnereid
Ärikingitused: hea viis meeles pidada meeskonnakaaslaseid ja äripartnereid

Ärikingitused: hea viis meeles pidada meeskonnakaaslaseid ja äripartnereid

Koroonaviiruse tõttu on kodukontorist töötamine saanud normiks ning klientide ja koostööpartneriga kohtumised on jäänud harvaks. Reklaamkingitused pakuvad head võimalust saata ärikingitused otse kliendile või meeskonnakaaslasele, et teda meeles pidada distantsilt ja turvaliselt.

Meeskonna motiveerimine

Viiruse teise lainega on taas suur osa kontoritöötajatest kolinud kodukontoritesse ning ilmselt kehtib 2+2 reegel veel tükk aega. Lisaks jäävad tõenäoliselt ära ka firmaüritused ja jõulupeod. Seetõttu on tähtis hoida meeskonna motivatsiooni firmakingitustega.

Meeskonnatunde loomiseks on parimad kingitused ühtsed reklaamrõivad- näiteks logoga särgid, nokamütsid, torusallid, pusad, fliisid, softshell jakid, termotassid või poekotid.

Personaalne kingitus

Reklaamtoodet kinkides peaks silmas pidama, et toode oleks vajalik, innovaatiline, oleks valitud lähtuvalt kingisaajast, positiivse sõnumiga ja iseloomustaks eelkõige ettevõtet. Seetõttu peaks seda valima hoolikalt, sest kuidas me käitume oma partnerite ja meeskonnaliikmetega, mõjutab tööandja kuvandit pikalt.

Aastatega on ärikingitused muutumas aina personaalsemaks ja unikaalsemaks. Kingituseks saab valida kasulikke asju, mida saaja hea meelega kasutab – näiteks vihmavarjud, kaarditaskud, akupangad, pastapliiatsid, reklaamrõivad, jooginõud ja palju muud.

Kõigile meeldib saada kingituseks praktilisi asju, mida küll sooviksime, kuid ise alati ei raatsi osta. Siinkohal tuleb meeles pidada, et kvaliteet on väga oluline. Kehtib reegel: pigem vähem esemeid, aga kvaliteetsemad.

Tänapäeval jääb väheks pelgalt traditsiooniliste võtetega tootele paigutatud logost, vaid tänu tehnoloogia arengule on lisandunud palju uusi võimalusi, mis muudavad ärikingituse erilisemaks.

Aina enam kasutatakse reklaamrõivastel 3D logosid, siiditrükis efektvärve ja reljeefseid sõnumeid. Logo on võimalik töödelda ka geelidega, mis annavad trükile sileda ja läikiva efekti. Rõivastele ja kottidele saab kvaliteetseid trükiseid kõige paremini trükkida printides kujunduse otse kangale DTG ehk digitrükis. Puidu, metalli või plastiku puhul kasutatakse üha enam LED-tehnoloogial põhinevat UV-trükki, mis võimaldab kanda kvaliteetseid pilte otse tootele.

Eristuv viis on ka värviline graveering, mille puhul kasutatakse erineva lainepikkusega laserkiiri, et saavutada metallist pindadel värviline graveering.

Ärikingituste pakkuja Logo Trade rõhutab, et kingistrateegia väljatöötamine nõuab aega ja pühendumist ning soovitab kaasata protsessi ka reklaamkingituste eksperdid.

Kui tunned, et partner või meeskonnaliige võiks endale meelepärase kingituse siiski ise valida, et sellest maksimaalselt rõõmu tunda, on võimalik ka saata tähtpäevaks erikujundusega ja kindla väärtusega kinkekaart, mille realiseerimisel saadetakse kliendile just talle vajalik kingitus, mille ta saab logoga bränditud kingipoest ise välja valida.

Inimesed rõõmustavad kingituste üle

Kui kahled, kas tasub keerulisemal ajal kingitust teha või mitte, on vastus kindel jah. Kingitus aitab väljendada poolehoidu ning isegi kui inimesed ei eelda kingitust, rõõmustavad nad selle üle üldiselt ikka, eriti kui kingitus on praktiline ja vajalik ning tekitab positiivse suhtumise.

Muidugi ei tasu ka unustada, et läbimõeldud reklaamkingitused on olulised ka turundusstrateegias.

Kui kingitus on aktiivses kasutuses ja nähtav, jääb see silma ka teistele. Uuringute kohaselt on selleks parimad kingitused vihmavarjud, joped, fliisid, särgid, kalendrid, poekotid, pastapliiatsid ja peakatted.

Valides välja ideaalset reklaamtoodet, tasub võtta appi kogenud reklaamkingituse eksperdid. Ärikingitustega tegelevad firmad pakuvad garantiid, head reklaamtoote kvaliteeti ja toote turvalisust. Pealegi on nad kursis uuemate trendidega ja teavad täpselt, milline kingiidee mis sihtrühma puhul enim toimib.

Vaata ärikingitusi siit.

Head Uudised GoodNews