1. Avaleht
  2. Toode
  3. AS Balbiino esitleb jäätisehooaja avamisel uusi koorejäätiseid
AS Balbiino esitleb jäätisehooaja avamisel uusi koorejäätiseid

AS Balbiino esitleb jäätisehooaja avamisel uusi koorejäätiseid

vaarika
Vaarika-maitselised väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised

11. aprillil esitleb kodumaine jäätisetootja AS Balbiino jäätisehooaja avapeol uusi vaarika- ja tikrimaitselisi koorejäätiseid ning Eestis ainulaadses väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo koorejäätiseid.

„Jäätisesõprade soovidele vastu tulles pakume koorejäätiseid nüüdsest ka väikeses krõbedas vahvlikoonuses. Selles uudses ja Eestis ainulaadses formaadis saab nautida Onu Eskimo jäätiseid, mis on inspireeritud legendaarse Onu Eskimona tuntud Evald Rooma retseptidest. Lisaks üllatavad Balbiino jäätisemeistrid ka sel hooajal põnevate ja isuäratavate maitsetega, lisades valikusse nii tikri- kui ka vaarikamaitselised koorejäätised,“ ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Tikri-koorejäätis
Tikri-koorejäätis

Uus vaarikamaitseline koorejäätis on saadaval šokolaadiglasuuriga pulgajäätisena, Onu Eskimo väikeses vahvlikoonuses ja liitrises perepakis, lisaks pakub Balbiino sellest hooajast ka vahvlikoonuses šokolaaditükkidega vaarika-koorejäätist Mr Big. Tikri-koorejäätis on saadaval nii suures vahvlikoonuses kui ka liitrises perepakis.

Onu Eskimo väikeses vahvlikoonuses on saadaval nii uus vaarika koorejäätis kui ka juba jäätisesõprade lemmikuteks kujunenud vanilli- ja banaani-koorejäätised. Onu Eskimo koorejäätised on hõrk kombinatsioon ajaloolisest retseptist ja tänapäevasest kvaliteedist. Evald Rooma pani Eskimo jäätistega Eesti jäätisetööstusele aluse 1932. aastal.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Head Uudised GoodNews