1. Avaleht
  2. Toode
  3. Maks & Mooritsa uued suvetooted sisaldavad goji marju ja ehtsat rohelist teed
Maks & Mooritsa uued suvetooted sisaldavad goji marju ja ehtsat rohelist teed

Maks & Mooritsa uued suvetooted sisaldavad goji marju ja ehtsat rohelist teed

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Atria Eesti selle suve tooteid iseloomustavad märksõnad tervislik, värske ja eestimaine. Suvi toob lisaks kodumaist päritolu lihatoodetele eestlaste toidulauale goji marjade ja rohelise tee maitsed.

See aasta on Maks & Moorits välja tulnud uudsete ja ainulaadsete toodetega, mille hulgas on valik maitsvaid toorvorste, grill-lihasid ja šašlõkke. Kõik maitsed on välja töötatud suure pühendumuse ja armastusega, millesse on panuse andnud nii Maks & Mooritsa meeskond, kui ka grillmeister Enn Tobreluts.

„Maks & Mooritsa kõik toorvorstid on valmistatud 100% eestimaisest lihast,“ ütles Atria Eesti ASi müügidirektor Meelis Laande.„Oleme muutnud ka toorvorstide vutlarid poole väiksemaks, et oleks toodet kergem näha ja ei peaks ostma põrsast kotis. Toodetele on endiselt lisatud ka grillimisõpetused, et tagada parim tulemus. Peaaegu kõik Maks & Mooritsa toorvorstid on lambasooles, võrreldes kollageen kestaga on lambasool naturaalne ja võrreldes seasoolega on lambasool peenem, mis laseb toorvorstidel ühtlasemalt küpseda. Lambasooles vorstid on alati olnud tarbijate poolt eelistatuimad.“

Uued tooted:

Goji marjadega toorvorstikesed lambasooles

Goji marjad kuuluvad tänu oma antioksüdantide- ja toitaineterikkale koostisele nn „superviljade” hulka. Goji marjades leidub antioksüdante 20 korda rohkem kui jõhvikates. Goji marjad annavad toorvorstidele ilusa välimuse ja tervisliku trendikuse.

Armeenia toorvorstikesed

Sibula, musta pipra ja ürtidega ehtsalt armeeniapäraselt maitsestatud toorvorstikesed lambasooles. Armeenia köök on tuntud oma maitsvate lihade poolest ning nüüd saab neid maitsta ka Eestis. Armeenia toorvorstikesed on esimesed “Armeenia” nimelised toorvorstid Eestis.

Kooresed toorvorstikesed

Mahedad kooremaitselised toorvorstikesed lambasooles. Koor annab toorvorstidele juurde maheda ja koduse maitse – lihtsuses peitub võlu.

Maitselt mahe grillvorst juustuga

Mahedamaitselised grillvorstid juustuga. Eestis enimmüüdud grillvorstide perekonnast – “MAITSELT MAHE”.

Grill-liha rohelise teega

Sea välisfilee lõigud naturaalse rohelise tee ja apelsinikoore marinaadis. Eriti tervislik, väherasvane ja maitsev toode, mille teeb ainulaadseks teepuru kasutamine selle maitsestamiseks.

Grill-ketas

Sea tagaosast valmistatud suur grill-ketas on ainulaadne toode Eesti turul. Grill-ketas on suur tagaosa tükk, millele on toruluu sisse jäetud. Maitsestatud hõrgu BBQ Rub’iga. Ideaalne resti vahel küpsetamiseks.

Grillmeistri searibi

Searibid klassikalises punases marinaadis, tõeline grill-ribide klassika.

Pruulimeistri šašlõkk

Sealihast šašlõkk teriyaki kastme, maltoosa ja vähese äädikaga. Liha sisaldus šašlõkiämbris 80%. Kergelt magus ja mahlane.

GALERII
Fotod: Tiit Mõtus

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews