1. Avaleht
  2. Majandus
  3. The Banker: Nordea on Eesti parim pank
The Banker: Nordea on Eesti parim pank

The Banker: Nordea on Eesti parim pank

NordeaFinancial Times gruppi kuuluv maailma juhtiv pangandus- ja rahandusajakiri The Banker valis Nordea Panga 2013. aasta parimaks pangaks Eestis. Lisaks Eestile tunnistati Nordea parimaks pangaks ka Soomes ja Taanis.

„Oleme selle tunnustuse üle väga uhked. Eristume Eesti pangandusmaastikul kõrge kliendilojaalsuse taseme poolest, mis on täna finantssektoris pigem langevas trendis ( 2013 EPSI uuring). Samuti on meil põhjust rõõmustada Euroopa mõistes kõrgeima kliendisuhte tugevuse näitaja üle, mis on Nordeal oma kuldklientidega 98 (põhineb 2012 TRI*M- Measuring, Managing and Monitoring) uuringul. See on meeskonnatöö ja klientide usalduse tulemus, mis avaldas muljet ka juhtivale finantsajakirjale,“ märkis Nordea korporatiiv- ja jaepanga juht Andreas Laane.

„Oleme grupiüleselt keskendunud käesoleval aastal veelgi enam suhtepanga strateeegia elluviimisele, et pakkuda parimat nõustamisteenust oma klientidele. Sellega seoses täiustasime oma kontorivõrku, kus klient saab valida sobiva kontori (kas) igapäevasteks kiireteks pangatehinguteks või professionaalseks finantsnõustamiseks,“ kommenteeris Laane.

Aasta Panga tiitel anti Nordea esindajatele üle 28. oktoobril Londonis. Seejuures võitis Nordea Aasta Panga auhinna Taanis viiendat aastat järjest. Maailma juhtivat pangandus- ja rahandusajakirja The Banker loetakse 150 riigis üle maailma. Lisaks Eestile tunnistati Nordea parimaks pangaks ka Soomes ja Taanis.

Financial Timesi kirjastusgruppi kuuluv The Banker võrdles pankade majandustulemusi, kasvunumbreid ning teisi näitajaid. Lisaks arvestati tulemuste hindamisel kliendikesksust, arendustegevusi pangatehnoloogiasse ning informatsiooni pankade strateegilistest arengutest.

Head Uudised GoodNews