1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Barbora avas uued väljastuspunktid Tartus ja Tallinnas
Barbora avas uued väljastuspunktid Tartus ja Tallinnas

Barbora avas uued väljastuspunktid Tartus ja Tallinnas

Barbora.ee avas sellest nädalast kaks uut drive-in-punkti Tartu kesklinnas ja Tallinnas Lasnamäel, kasvatades oma väljastuspunktide arvu kokku neljale.

“Mullusuvine kogemus näitas, et just suveperioodil nõudlus drive-in-teenuse järele kasvab, kuna inimesed on liikuvamad ja soovivad üha enam traditsioonilise kullerteenuse kõrval ka paindlikku kaasaostuteenust,” lausus Barbora tegevjuht Kirke Pentikäinen. “Seetõttu laiendasime väljastuspunktide arvu ja lõime täiendavad kaasaostuvõimalused ka Tartu Zeppelini keskuse ja Tallinna Smuuli tänava Maxima kaupluste kõrvale.”

“Saabunud on soojad ilmad ja kohe-kohe algamas ka suvepuhkused, mis kajastub juba ka tellimustes: tavatellimustega võrreldes annavad drive-in-punktide tellimustel mitmesugused hooajakaubad rohkem tooni,” märkis Pentikäinen.

Väljastuspunkti saab tellimusele järele minna kolmetunnises ajaaknas. Punktid on eraldi värvituna markeeritud Tallinnas Ehitajate tee, Linnamäe tee ja Smuuli tee ning Tartu Zeppelini keskuse kaupluste juures.

Barbora ostud komplekteeritakse ainult paberist poekottidesse ja kõik ostud antakse üle kontaktivabalt.

Head Uudised GoodNews