1. Avaleht
  2. Äri
  3. Birgit Usin sai BNI Eesti ärivõrgustiku esimeseks naispresidendiks
Birgit Usin sai BNI Eesti ärivõrgustiku esimeseks naispresidendiks

Birgit Usin sai BNI Eesti ärivõrgustiku esimeseks naispresidendiks

Rahvusvahelise ärivõrgustiku BNI Eesti gruppi valiti esimese naispresidendina juhtima Birgit Usin.

„Igal presidendil on oma käekiri ja eesmärgid. Minu üks suurimaid eesmärke on muuta BNI nähtavaks. Naaberriikides on BNI-sse kuulumine auasi ja paljud väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted on osa sellest ülemaailmsest võrgustikust. Soovin, et BNI-sse kuulumine oleks Eestis kvaliteedi- ja usaldusemärk,“ ütles Usin.

Birgit Usin osales esmakordselt BNI koosolekul 2019. aastal seoses eelmise tööandjaga. Koroonakriisist tingituna toimus karjäärimuudatus, mis viis oma ettevõtte loomiseni. „Ma olen alati soovinud tegeleda ettevõtlusega ja tundus, et see on nüüd õige aeg. BNI liikmed toetasid mind, olles nii mu testrühm, müügimeeskond, finantsnõunikud kui ka investorid. Tänu BNI-le olen saanud hulga kliente, partnereid ja kontakte. Lisaks on iga liige oma valdkonna professionaal, seega saab alati nõu küsida,“ sõnas Usin.

Suurimaks väljakutseks peab Usin kompromisside leidmist, et kõik grupi liikmed oleksid rahul. Grupis on koos oma ala professionaalid, kes kõik tahavad, et nende äri läheb hästi. Edu toob hea ja abivalmis sisekliima, mis innustab liikmeid üksteise ärisid läbi soovituste ja hea nõu edendama.

Business Network International ehk BNI tegutseb 2015. aastast Eestis, kus praegu on organisatsioonil ligi 50 liiget. Maailmas on BNI-l üle 10 000 grupi ja üle 280 000 liikme.

Head Uudised GoodNews