1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon esitleb kõige õhemat 30-kordse optilise suumiga kaamerat PowerShot SX700 HS
Canon esitleb kõige õhemat 30-kordse optilise suumiga kaamerat PowerShot SX700 HS

Canon esitleb kõige õhemat 30-kordse optilise suumiga kaamerat PowerShot SX700 HS

PowerShot SX700 HSCanon tutvustas oma läbi aegade kõige õhemat 30-kordse suumiga digitaalkaamerat PowerShot SX700 HS. PowerShot SX700 HS ühendab endas Canoni juhtivaid uuendusi objektiivivallas ning asjatundlikult loodud õhukest kompaktkeret. Kaamera pakub teravaid ja kvaliteetseid fotosid ja täis-HD-videoid (60p), uusi võtterežiime ning NFC-toega sisseehitatud WiFi-ühendust.

34,8 mm õhukese korpusega kaamera on mitmekülgne ning jäädvustab detaile tänu 30-kordse optilise suumiga objektiivile, 25 mm ülilainurkobjektiivile ning suurele fookuskaugusele. Canoni ZoomPlus-tehnoloogia suurendab kaamera ulatust digitaalselt kuni 60-kordseks, säilitades samas täislahutusega pildikvaliteedi. Suumi kadreerimisabi funktsioon aitab telefotosuumi korral objekti kaadris hoida.

PowerShot SX700 HS3PowerShot SX700 HS kaameras kasutusel olev Canoni tunnustatud HS-süsteem sisaldab Canoni uusima põlvkonna DIGIC 6 protsessorit ja ülitundlikku 16,1-megapikslist CMOS-sensorit, et pakkuda isegi nõrga valguse korral kauneid, teravate detailide ja loomulike värvidega tulemusi.

Canoni intelligentse pildistabiliseerimistehnoloogiaga optiline pildistabilisaator hoiab pildid teravate ja selgetena. Kaheksa erineva stseeni järgi kohanduv intelligentne pildistabilisaator analüüsib kaadrit ja rakendab automaatselt sobivaima stabiliseerimisrežiimi, andes tulemuseks teravad ja sujuvad fotod ning videod.

Spetsiaalse mobiilseadmega ühendamise nupu abil saab kaamera ühendada kiirelt nutitelefoni või tahvelarvutiga ning jagada tehtud jäädvustusi sotsiaalvõrgustikes, sh Facebook®-is, Twitteris ja YouTube’is. Teise võimalusena saab kaamera mobiilseadmega ühendada uue NFC-funktsiooni abil, asetades kaks seadet lihtsalt kokku ja asudes Canoni spetsiaalse rakenduse CameraWindow kaudu jagama.

PowerShot SX700 HS4Uus WiFi-funktsioon sisaldab ka nutiseadmetest kaugjäädvustamise funktsiooni, mis on ideaalne, kui fotograaf soovib ka ise rühmapildile jääda. Oma pilte saab varundada funktsiooniga Image Sync, mis võimaldab oma faile juhtmevabalt pilvkeskkondadesse, sh CANON iMAGE GATEWAY, Flickr ja Google Drive™, ning otse arvutisse teisaldada. Peale selle pakub mudeli PowerShot SX700 HS funktsioon GPS mobiilseadme kaudu fotograafidele võimalust iga pildi ja video võttekoha salvestamiseks, lisades igale võttele asukohasildi.

PowerShot SX700 HS5

PowerShot SX700 HS kaameraga on võimalik jäädvustada 1080p täis-HD-videoid. Kaamera videonupp lülitab lihtsalt pildistamisrežiimilt filmimisele ning tänu protsessori DIGIC 6 jõudlusele salvestatakse video kvaliteetse stereoheli ja kaadrisagedusega 60 kaadrit/s. Viieteljeline täiustatud dünaamiline pildistabiliseerimisrežiim hoiab videod sujuvatena. MP4-vormingus salvestatud videoid saab kohe erinevates seadmetes vaadata või sotsiaalvõrgustikesse laadida. Lühikese videokollaaži jaoks jäädvustab hübriidne automaatrežiim automaatselt igale fotole eelnevad neli sekundit ja ühendab need klipid üheks videoks.

PowerShot SX700 HS2Erinevate võtterežiimide 46 efekti on jaotatud nelja erinevasse kategooriasse: monokroomne, retro, loomulik ja eriline. Valides kategooria loob PowerShot SX700 HS efekti teemast lähtuvalt kuus erinevat pilti.

PowerShot SX700 HSi põhiomadused

  • Ülikompaktne 30-kordse suumiga 25 mm objektiiv
  • 16,1 MP CMOS-sensori ja DIGIC 6 protsessoriga HS-süsteem
  • 5-teljelise dünaamilise pildistabilisaatoriga intelligentne pildistabilisaator
  • NFC-toega WiFi
  • Täis-HD (60 kaadrit sekundis)
  • 7,5 cm (3,0-tolline) PureColor II G LCD (922 000 punkti, sRGB)
  • Loomingulised režiimid
  • Hübriidne automaatrežiim ja nutikas automaatrežiim
  • Manuaal-, Av- ja Tv-režiim
  • Kiire pildistamine
Head Uudised GoodNews