1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R
Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R

Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R

Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF RCanon teatas eile kahe uue tarbe-videokaamera LEGRIA HF R56 ja LEGRIA HF R506 turuletulekust. Uutel kompaktsetel mudelitel on Canoni täis-HD-videosüsteem, optiline pildistabiliseerimistehnoloogia ning intuitiivne helifunktsioon, pakkudes järgmist sammu neile, kes praegu nutitelefoni või kompaktkaameraga filmivad.

Uue LEGRIA HF R sarjal on täiustatud lapserežiim, mis võimaldab vanematel kuni kolme lapse profiili registreerida ja personaalseid albumeid luua, mis sisaldavad igat lapsest tehtud videot tema arengu dokumenteerimiseks. Samuti sisaldab kaamera veelgi rohkem videole lisatavaid animatsioone ja templeid, sealhulgas näiteks sünnikaal, pikkus, erilised tähtpäevad või saavutused lapse arengus.

Kõiki kaameraga LEGRIA HF R56 jäädvustatud salvestusi saab jagada WiFi-funktsiooni abil. Lisaks iOS- ja Android-seadmetele jagamise võimalusele lubab laiendatud WiFi-tugi nüüd reaalajas videojäädvustust kaugjälgida ja -juhtida ka kodus. Kasutades tahvelarvutit või nutitelefoni ja Canoni tasuta rakendust CameraAccess Plus, on lihtsam ükskõik kust salvestust peatada ja käivitada ning stseeni sisse või välja suumida.

Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R2Koos sarjaga LEGRIA HF R tuleb turule ka uus motoriseeritud kaamerapaanimisalus CT-V1. Lihtsalt kaamerapõhjale kinnitatavat paanimisalust saab nutitelefoni või tahvelarvutiga juhtmevabalt juhtida, võimaldades kasutajatel kaamerat 200° ulatuses küljelt küljele paanida.

Videokaameras LEGRIA HF R56 ja LEGRIA HF R506 on kasutusel Canoni juhtiv DIGIC DV4 kujutisplatvorm. Canoni 3,2-megapiksline täis-HD CMOS-sensor pakub head pildikvaliteeti ka nõrgas valguses ning Canoni optiline pildistabilisaator ja intelligentne pildistabiliseerimistehnoloogia tagavad selged ja häguta jäädvustused. Sisseehitatud intelligentne pildistabilisaator tuvastab eri laadi kaameravärinad ja rakendab kõige nelja režiimi (sealhulgas ka dünaamiline IS) seast sobivaima, tagades sujuva videomaterjali ka liikumise pealt filmides.

Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R3Kaugel asuvate objektide tabamiseks on mõlemal mudelil 32-kordse optilise suumiga Canoni kõrgkvaliteetne videoobjektiiv, mille täiustatud suum pakub kuni 57-kordset suurendust. Tänu sisseehitatud simultaansele kahte vormingusse salvestamisele pakub uus LEGRIA HF R56 paindlikkust üheaegselt nii suurele ekraanile kui ka mobiilseadmetele salvestamiseks. Kaamera saab samast võttest nii suure bitikiirusega AVCHD- kui ka madala bitikiirusega MP4-videot salvestada, võimaldades samaaegselt nii kvaliteetset kodus vaadatavat kui ka väiksema failina jagatavat videot jäädvustada.

Helistseenivaliku tehnoloogia viis heliprofiili, sealhulgas kõne, muusika ning mürasummutus, sisaldavad erinevate stseenide jaoks optimeeritud sätteid, mis aktiveeritud olekus reguleerivad automaatselt videokaamera mikrofoni olustikule vastavaks, pakkudes selget, jäädvustatavale hetkele omast heli.

Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R4LEGRIA HF R sarja kaameramudelid on kasutajasõbraliku disainiga. Ka lastele mugavalt ja kompaktselt kätte istuvad uued mudelid on suure ja värvilise 7,5 cm (3,0 tolli) mahutundliku puuteekraaniga, mis sobib nii reaalajas pildi vaatamiseks kui ka video taasesitamiseks ja sätete muutmiseks. Puuteekraan pakub intuitiivse menüüsüsteemi täpset sõrmega juhtimist, võimaldades lihtsat juurdepääsu olulistele loomingulistele funktsioonidele, helisuvanditele ja jagamisele.

LEGRIA HF R56 põhiomadused

  • Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R5Kaugseirevõimalusega WiFi
  • Nutikas optiline pildistabilisaator
  • 57-kordne täiustatud suum, täis-HD CMOS-sensor
  • Lapserežiim
  • AVCHD- ja MP4-vormingu simultaanne salvestamine
  • Pildiprotsessor DIGIC DV4
  • Helistseenivalik
  • Suure resolutsiooniga 7,5 cm mahutundlik LCD-puuteekraan
  • 8 GB sisemälu

LEGRIA HF R506 põhiomadused

  • Canon tutvustab uut tarbe-videokaamerate sarja LEGRIA HF R6Nutikas optiline pildistabilisaator
  • 57-kordne täiustatud suum, täis-HD CMOS-sensor
  • Lapserežiim
  • Esmaklassilise kvaliteediga AVCHD- ja MP4-salvestamine
  • Pildiprotsessor DIGIC DV4
  • Helistseenivalik
  • Suure resolutsiooniga 7,5 cm mahutundlik LCD-puuteekraan
  • Loomingulised funktsioonid
  • SDXC mälukaardipesa
Head Uudised GoodNews