1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG tutvustas liikumist monitoorivat käepaela ja pulssi mõõtvaid kõrvaklappe
LG tutvustas liikumist monitoorivat käepaela ja pulssi mõõtvaid kõrvaklappe

LG tutvustas liikumist monitoorivat käepaela ja pulssi mõõtvaid kõrvaklappe

lg-lifeband-touch1Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitles CES tehnoloogiamessil esmakordselt fitness-tehnoloogia tooteid – liikumist monitoorivat käepaela LG Lifeband Touch ja pulssi mõõtvaid kõrvaklappe LG Heart Rate Earphones. Mõlemad tooted ühendavad endas disaini ja mugavuse, olles tervist monitoorides ka kasulikud.

LG Lifeband Touch käepael on nutikas liikumisandur, mis kombineerib julge, kuid mugava disaini ning seda saab ühendada nii pulsimõõtjate kui ka nutitelefonidega. LG Heart Rate Earphones kõrvaklappide unikaalne topeltfunktsiooniga disain pakub mugavat võimalust mõõta treeningu ajal südametööd. Seejuures ühenduvad käepael ja kõrvaklapid üksteisega juhtmevabalt. Lisaks on nutitelefonidega ühendades (toetab nii Android kui iOS’i) võimalik kasutada ka intuitiivset ja kasutajasõbralikku LG Fitness rakendust või ükskõik millist teist sarnast rakendust ( MyFitnessPal, Runkeeper, MapMyFitness, jne).

lifeband-touch-2-1_0Asümmeetrilise disainiga LG Lifeband Touch on veniv ja on seetõttu mugavam kui teised randmel kantavad fitness-seadmed. Käepaelal on puutetundlik OLED ekraan, mis näitab aega, biomeetriat, sissetulevaid kõnesid ning laseb valida muusikat. Sisseehitatud kolmeteljeline kiirendi ja altimeeter mõõdavad peamisi soorituste indikaatoreid nagu distants, kiirus, sammude arv, kulutatud kalorid ja prognoositud tempo. Kogu info on kättesaadav näpuliigutusega OLED ekraanil. Käepael sisaldab unikaalset liikumistundlikku algoritmi, mis lülitab seadme ekraani sisse, kui kaustaja oma rannet selle vaatamiseks pöörab. Samuti pakub Lifeband Touch nutitelefonidele andmete edastamiseks või kolmandatelt seadmetelt andmete saamiseks juhtmevaba ühendust Bluetoothiga.

lg-heartrate-earphonesLG Heart Rate Earphones kõrvaklapid sisaldavad PerformTek sensori tehnoloogiat, mis mõõdab verevoolu signaale kõrva sees, saamaks täpseid biomeetrilisi andmeid nagu pulss ja maksimaalne hapniku tarbimine (VO2 max). Seejuures töötab pulsimõõtmise seade PerformTek ka suure füüsilise aktiivsuse juures. Tänu kõrvaklappide paindlikule kõrvaosale on LG Heart Rate Earphones klapid mugavamad kui teised sarnased monitooringuseadmed. Lisaks on nendega ühendatud klõpsuga kinnitataval medaljonil Bluetoothi ühendus, millega on võimalik saata andmeid nutitelefonile või Lifeband Touch käepaelale.

LG-earphones„Soovisime tutvustada kantavaid fitnessvaldkonna tooteid, mis vastaksid tänaste tehnikateadlike tarbijate ootustele ning ühtlasi pakuksid midagi uut. Meie puhul tähendas see erakordset disaini, mugavust ja funktsionaalsust,“ ütles Jim Clayton, LG New Business Division ja Home Entertainment Company asepresident. „Meie kantavate seadmete funktsionaalsus seisneb selles, et need ei ole mõeldud vaid treeningul kasutamiseks, vaid neid võib ka igapäevaselt kontoris või kodus kanda. Lifeband Touch käepaelaga saab oma nutitelefonilt kõnesid ja sõnumeid vastu võtta ning Heart Rate Earphones kõrvaklappidest muusikat kuulata ka siis, kui sa ei ole parasjagu trennis. Need on palju rohkem, kui lihtsalt fitness-seadmed.“

LG Lifeband Touch käepael ja Heart Rate Earphones kõrvaklappe saab osta 2014. aasta esimesel poolel USAst ning seejärel ka teistelt turgudelt.

Head Uudised GoodNews