1. Avaleht
  2. Majandus
  3. DNB Pank avas trendika internetipanga
DNB Pank avas trendika internetipanga

DNB Pank avas trendika internetipanga

DNB Pank avas trendika internetipanga2014. aasta algas DNB Panga era- ja äriklientidele uue internetipanga avamisega. Dünaamilise veebidisainiga kaasaegne internetipanga keskkond pakub uuenduslikku kasutajakogemust ja põhjalikult läbimõeldud funktsionaalsusi. Varasem netipanga versioon suletakse 29. jaanuaril 2014. a.

Vastavatud DNB internetipanka https://ib.dnb.ee saab kasutada nii ID-kaardi, mobiil-ID kui PIN-kalkulaatoriga eesti, inglise ja vene keeles. Netipank avab kasutajatele uusi ja pidevalt täienevaid võimalusi oma rahaasjade korraldamiseks. 2014. aasta esimesel poolel käivitatakse äriklientidele massmakse ja palgamakse funktsionaalsus ning aasta jooksul
lisandub mitmeid uusi lahendusi ka eraklientidele.

DNB internetipanga teeb unikaalseks võimalus lehte oma käe järgi kujundada ja sõltumata seadmest mugavalt kasutada. „Soovisime luua lihtsa, nutika kanali, mis rakendaks maksimaalselt tänapäevast tehnoloogiat, muutes igapäevased pangatoimingud meeldivamaks tegevuseks,“ kommenteerib DNB Panga e-kanalite ja tootearenduse juht Maris Heinaru.

“Meil on hea meel tutvustada uut ja põnevat internetipanga lahendust Eestis. Tehtud investeering kinnitab, et DNB soovib jätkuvalt panustada kohalikul turul,” lisab DNB Panga juhatuse esimees Atle Knai. DNB Pank pakub Eestis alates 2006. aastast klientidele nii panga-, liisingu- kui ka kindlustusmaakleri teenuseid ning tegutseb Eestis kohaliku
krediidiasutusena.

DNB on üks Põhjamaade suurimaid finantsgruppe ja Norra turuliider, pakkudes suurt valikut finantstooteid nii era- kui ka äriklientidele. DNB tegutseb peale Baltikumi ja Põhjamaade veel 19 riigis üle maailma. DNB grupi varade maht 2013. aasta esimese üheksa kuu lõpus oli 299 miljardit eurot. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34% aktsiatest kuulub Norra riigile.

Vaata DNB internetipanka tutvustavat videot SIIT

Head Uudised GoodNews