1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ettevõtlusõppe arendamiseks kogunes laiapõhjaline töörühm
Ettevõtlusõppe arendamiseks kogunes laiapõhjaline töörühm

Ettevõtlusõppe arendamiseks kogunes laiapõhjaline töörühm

TARTU ÜLIKOOLI MAJANDUSTEADUSKOND
Majandusteaduskonna tudengid
Foto: Andres Tennus/TÜ

Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse ning haridus- ja teadusministeeriumi kutsel kogunes eile Eesti kaubandus-tööstuskojas Tallinnas ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe arendamise töögrupp.

TÜ ettevõtlus ja innovatsioonikeskuse juhataja Andres Kuusiku sõnul oli kohtumise eesmärk üle-eestilise kompetentsi koondamine, et suunata ettevõtluse õpet laiemal tasandil. Lisaks ülikoolidele on kohtumisele kutsutud ka teised ettevõtlusõpet toetavad organisatsioonid.

Haridus- ja teadusministeeriumi nõunik Karin Jaanson rääkis, et kuigi Eestis tegeleb ettevõtlikkuse ja ettevõtlushariduse arendamisega erinevates vormides palju erinevaid institutsioone, puudub neis tegevustes süsteemsus ja metoodiline liider.

„Loodame, et ülikoolide eestvedamisel suudame luua ettevõtlusõpet edendava tõhusa koostööplatvormi ja siduda paremini erinevad haridustasemed. Peamiseks eesmärgiks on, et kõikide haridustasemete lõpetajad oleksid ettevõtlikud ja tööturul nõutud ning neist sirguksid Eestis ja maailmas edukad ettevõtjad,“ rääkis Jaanson.

Head Uudised GoodNews