1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Eesti Elektroonikatööstuse Liidu uus liige Ubik Solutions tõstab päikesepaneelide tootlikkust
Eesti Elektroonikatööstuse Liidu uus liige Ubik Solutions tõstab päikesepaneelide tootlikkust

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu uus liige Ubik Solutions tõstab päikesepaneelide tootlikkust

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu liikmete hulka lisandus uudseid alalisvoolu mikrovõrgulahendusi loov Ubik Solutions.

“Alalisvoolu mikrovõrgud on tulevikukindel nii-öelda viimase miili lahendus hajutatud mikrotootmise, energiasalvestuse ja üha laieneva elektriauto laadimisjaamade integreerimiseks elektrivõrku. Alalisvoolu mikrovõrgu lahendustega loome võimaluse efektiivseteks otseühenduseks tootmise, salvestuse ja tarbimise vahel, et saavutada maksimaalne taastuvenergia tootmise ja tarbimise efektiivsus,” selgitab ettevõtte juht Andre Lindvest ja toob näitena välja nende arendatud ja patenteeritud uudse Optiverteri tehnoloogia, mis tõstab päikesepaneelide tootlikkust.

Hetkel tegutseb ettevõte peamiselt Hollandis ja Belgias, kuid on alustanud partnersuhete loomist Eestis. “Meie peamised partnerid ja kliendid on alalisvoolu võrgulahenduste valdkonnas tegutsevad elektroonika arendus- ja tööstusettevõtted, samuti süsteemi integraatorid ja installeerijad ning kinnisvaraarendajad ja ehitusettevõtted,” räägib Lindvest.

“Usume, et parima tulemuse saavutamiseks nii tehnoloogiaarenduses, -tootmises kui ka turule toomises mängib olulist rolli valdkondliku ökosüsteemi tundmine ja partnerite sünergia,” selgitab Lindvest põhjuseid, miks elektroonikatööstuseliiduga ühineti.

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juhi Arno Kolgi sõnul on liit seda tugevam, mida rohkem on selles aktiivseid liikmeid. “Tugevam liit suudab oma liikmete huve ka paremini esindada ja suuremaid koostööprojekte algatada. Üheskoos saame tagada Eesti elektroonikatööstuse parema nähtavuse ja konkurentsivõime nii potentsiaalsete klientide ja tarnijate suunal kui ka noorte, tulevaste spetsialistide seas,” ütleb ta.

Head Uudised GoodNews