1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. Eesti idufirma Tikker lihtsustab piletite edasimüümise protsessi
Eesti idufirma Tikker lihtsustab piletite edasimüümise protsessi

Eesti idufirma Tikker lihtsustab piletite edasimüümise protsessi

Eesti tihedale turule lisandus idufirma Tikker, mis võimaldab lihtsalt ja kiirelt pileteid kultuuriüritustele müüa. Tegemist on ainsa veebikeskkonnaga, kus saab reaalajas näha kõiki kultuurisündmuseid, mis on toimumas.

Tikker on kultuuriürituste piletite edasimüügi platvorm, kus kasutaja saab kiirelt ja usaldusväärselt müüa pileteid üritustele, kuhu ta ise minna ei saa. Samuti on kasutajal võimalik osta pileteid kohe algavatele üritustele.

Tikker on kasulik kõigile, kellel on kunagi tekkinud olukord, kus hiljuti ostetud teatri- või kontserdipilet ei leia teiste plaanide tõttu kasutust ja soov oleks see kiirelt enne üritust maha müüa. Eriti kasulik on see praegusel koroona-ajastul, kuna võimaldab kasutajatel paindlikult ja kontaktivabalt pileteid osta ja müüa.

Tikker on kasulik ka ürituste korraldajatele, kuna ka nemad saavad pileteid paindlikult läbi Tikkeri müüki panna. Tikkerisse saab pileteid müüki panna kasvõi kümme minutit enne ürituse algust.

Lisaväärtusena pakub Tikker suurimat reaalajas uuenevat ülevaadet Eestis toimuvatest kultuuriüritustest. Pidenevalt täieneva andmebaasi ja sündmuste võrgustiku abil leiavad kõik huvitatud endale üritused ja sündmused, mille peale poleks nad enne mõelnud. Noore Eesti idufirmana on Tikker ka Tehnopoli Startup Inkubaatori programmi liige.

Tikkeri kasutaja saab luua omale personaalse profiili ja panna piletid müüki omale meelepärase hinnaga. Seejärel saab teine kasutaja piletid kiiresti endale osta ja üritusele minna.

“Meie missioon Tikkeris on see, et mitte ükski pilet ei läheks enam raisku. Meil kõigil on ette tulnud spontaanseid olukordasid, kus meil on piletid üritusele ostetud, aga lihtsalt ajaliselt ei jõua sinna ja piletitest tuleb lahti saada,” ütles Tikkeri asutaja Inger Kitt. “Tikkeri abil leevendame seda organiseerimist ning teeme piletite ostu ja müügi võimalikult lihtsaks ja mugavaks kõikidele.”

Eestis toimub keskmiselt 33 sündmust päevas ja mõistagi on väga keeruline kõikidest sündmustest endale meeldivad välja leida. Tikkerisse on hetkeseisuga sisestatud üle 2700 sündmuse. Ajavoo eesmärk on inimesi argipäevaõhtutel kodust välja saada ja parandada nende elukvaliteeti spontaansete õhtutega.

Head Uudised GoodNews