1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti idufirma tõi turule uudse finantsrakenduse
Eesti idufirma tõi turule uudse finantsrakenduse

Eesti idufirma tõi turule uudse finantsrakenduse

Eesti idufirma tõi turule finantsrakenduse My Financier, mis aitab hoida kontrolli all enda ja kogu leibkonna rahaasjad.

Rakenduse loojad on pikaajalise kogemusega hinnatud eksperdid: finantsanalüüsi ja -nõustamisteenuse valdkonnas Kadri Mäsak ja IT-valdkonnas Björn Dahl.

“Majandustõusuaastatel on paljude eestlaste toimetulek paranenud, kuid endiselt lähenevad vaid vähesed oma finantsasjadele teadlikult ja omavad selget ülevaadet,” sõnas Mäsak.

Mäsaku sõnul pole Eestis isikliku finantsnõustaja teenuse kasutamine levinud ja seda saavad endale lubada vaid vähesed. Hiljutisest Arenguseire Keskuse tellimusel valminud MTÜ Rahatarkus läbiviidud uuringust selgus, et eestlased kipuvad rahaasjades olema liiga optimistlikud ja enesekindlad ning Eesti inimeste finantskäitumine on Euroopas keskmisest kehvem.

Rakendus on esialgu saadaval beetaversioonina, võimaldades andmete importi CSV-de abil. Lähitulevikus on võimalik andmeid automaatselt importida läbi masinliidese otse pangast. Rakendus on eestikeelne ja sellel on operatiivne kasutajatugi.

Head Uudised GoodNews