1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti suurim toitlustusettevõte on klientide poolt kõrgelt kiidetud
Eesti suurim toitlustusettevõte on klientide poolt kõrgelt kiidetud

Eesti suurim toitlustusettevõte on klientide poolt kõrgelt kiidetud

DailySpecialEesti suurim toitlustusteenust pakkuv ettevõte Baltic Restaurants Estonia platseerus klientide poolt enim kiidetud organisatsioonide edetabelis auväärsele viiendale kohale. Edetabel koostati iga-aastase Kiida Teenindajat kampaania raames ja põhineb külastajate hinnangul.

12. korda toimuv Kiida Teenindajat kampaania kutsus märtsikuus kliente üles head teenindust märkama ja professionaalseid teenindajaid ning teeninduskohti kiitma. Sel aastal saavutas ettevõte enim kiidetud organisatsioonide edetabelis kõrge viienda koha ning klientide poolt tõsteti esile teeninduskohtade edetabelis Daily lõunarestoran TTÜ peahoones (5.koht), Daily lõunarestoran Rävala ärimajas (29. koht), Daily koolisöökla Võru Kesklinna Koolis (59. koht), Daily koolisöökla Sakala eragümnaasiumis (67. koht), Daily kohvik J. Westholmi Gümnaasiumis (72. koht), Daily lõunarestoran Audentese Spordikeskuses (79. koht), Daily kohvik Rocca al Mare Koolis (80. koht), Daily lõunarestoran Märjamaa Gümnaasiumis (86. koht), Daily lõunarestoran Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias (89. koht) ja 92. kohale hinnati Daily koolisöökla Tallinna Muusikakeskkoolis.

„Oleme väga uhked oma meeskonna üle – täname tubli ja eeskujuliku töö eest kõiki oma töötajaid,“ sõnab Baltic Restaurants Estonia tegevdirektor Riina Eisler. „Veel täname kõiki oma kliente, kes on hinnanud ja märganud meie töötajate kõrgetasemelist teenindust. Eelmisel aastal platseerus Baltic Restaurants Estonia koondtabelis 15. kohale ja suur rõõm on tõdeda, et kogu töö klienditeeninduse arendamisel on end ära tasunud ning oleme tõusnud lausa 10 kohta,“ lisas ta.

Täna tegutseb Baltic Restaurants Eestis ja Lätis pakkudes suurima toitlustusettevõttena Baltimaades iga päev lõunat 30 000 inimesele rohkem kui 130 lõunarestoranis, kohvikus, restoranis, koolisööklas ja peoteeninduse kaudu. Ettevõtte peamine äritegevus on seotud igapäevase opereerimisega läbi kaubamärkide Daily, Daily Special, Daily Café, Take Off ja Subway, mis aitavad ettevõttel pidevalt areneda ning kasvada. Baltic Restaurants pakub kindlat töökohta ja karjäärivõimalusi rohkem kui 800 töötajale. Ettevõte hindab kõrgelt inimesi, kvaliteeti, arengut ja
meeskonnatööd.

Baltic Restaurants Estonia AS alustas tegevust 1993. aastal. 2014 aastal osutas ettevõtte Eestis toitlustusteenust 76 toitlustuskohas ning ettevõtte käive oli üle 10 miljoni euro.

Head Uudised GoodNews