1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Omniva pakiautomaadid teevad muusikalisi üllatusi
Omniva pakiautomaadid teevad muusikalisi üllatusi

Omniva pakiautomaadid teevad muusikalisi üllatusi

Omniva
Foto: Omniva

Sellel nädalal saavad mitusada Omniva pakiautomaadi kasutajat muusikalise üllatuse osaliseks – seoses muusika-aastaga ootab neid koos pakiga automaadis ka kontserdipääse.

Kontserdipääsmed on välja pannud Eesti Filharmoonia Kammerkoor, Eesti Interpreetide Liit, Eesti Muusika Päevad, Eesti Kontsert, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, Eesti Riiklik Sümfooniaorkester, Jazzkaar, Kaunid kontserdid Käsmus, Pille Lille Muusikute Fond, Pühalepa muusikafestival ja Viru Folk.

„Muusika-aasta raames on soov jõuda võimalikult erinevate inimesteni ning innustada neid muusikast osa saama. Loodan väga, et käesolev Omniva pakiautomaatide üllatus toob positiivseid emotsioone ning toredaid kontserdielamusi. Tänan kogu südamest kontserdikorraldajaid, tänu kellele see ettevõtmine teoks saab,“ ütles muusika-aasta projektijuht Kristel Üksvärav. „Ühtlasi kutsume kõiki üllatuse saajaid üles sellest meile meilitsi või Facebooki lehel teada andma. Veelgi toredam, kui nad saaksid sellest sündmusest meile ka foto saata – seda samuti kas muusika-aasta e-mailile: info@muusika2015.ee või postitusena muusika-aaasta Facebooki lehele.“

Omniva on muusika-aasta logistikapartner. Lisaks pakiautomaatide üllatusele on Omniva abiga jõudnud sünnitusmajadesse üle-Eesti muusika-aasta tunnistused ja vesilinnuviled vastsündinutele.

“Muusika on rahvusvaheline keel, mis aitab kokku viia kõige erinevamaid inimesi. On üksnes loomulik, et Omniva, kelle igapäevaseks tööks on vahendada sõnumeid ja saadetisi erinevate inimeste ja maade vahel, toetab sellist toredat ettevõtmist, nagu seda on muusika-aasta,“ ütles Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel.

Arumeele kinnitusel lööb Omniva kaasa teisteski muusika-aasta ettevõtmistes.

2015 on Eesti kuulutatud muusika-aastaks. Muusika-aasta raames toimuvad erinevad kontserdid, festivalid, konkursid, konverentsid, koolikontserdid, loengud, näitused jpm. 2015. aastal saab helilooja Arvo Pärt 80. aastaseks ja helilooja Veljo Tormis 85, traditsiooniliselt toimub 1. oktoobril rahvusvahelise muusikapäeva tähistamine tasuta kontsertidega üle-Eesti, 21. novembril tähistame muusikavaba päeva ning muusika-aastale paneb punkti Beebisümfoonia maailmaesiettekanne 29. detsembril.

Muusika2015

Head Uudised GoodNews