1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eksperdid arutavad täna Eesti ettevõtluse olukorda
Eksperdid arutavad täna Eesti ettevõtluse olukorda

Eksperdid arutavad täna Eesti ettevõtluse olukorda

Riigikogu Majanduskomisjon ja Arengufond kutsuvad eksperdid Eesti ettevõtluse olukorda arutama.

Täna kell 13 kogunevad Tallinnas, Riigikogu konverentsisaalis Arengufondi ja Riigikogu Majanduskomisjoni kutsel Eesti ettevõtluseksperdid ja poliitikakujundajad, et arutada Eesti ettevõtluse hetkeseisu ja tuleviku üle.

Seminari lähtepunktiks on Arengufondi eestvedamisel valminud Globaalse Ettevõtlusmonitooringu (GEM) Eesti raport, mille kohaselt on Eestis suur hulk ettevõtlusest huvitatud inimesi, aga vähe jätkusuutlikke ettevõtteid. “Eestlased on varmad ettevõtteid asutama, kuid sama kergelt ollakse valmis ka loobuma,” selgitas Arengufondi juht Tõnis Arro, kelle sõnul otsitakse teisipäeval toimuval arutelul lahendusi, kuidas Eesti ettevõtted tugevamaks ja ambitsioonikamaks muuta.

Seminaril esinevad ettekannetega Riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas, Arengufondi juht Tõnis Arro, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ettevõtluse professor ja GEM Eesti uurimisgrupi liige Tõnis Mets, Arengufondi majandusekspert Kristjan Lepik, Eesti Riskikapitali Assotsiatsiooni juht Margus Uudam, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht Raul Parusk ja teised.

Üritusel osalevad kümned nimekad ettevõtjad ja valdkonnaeksperdid, kelle sisendit oodatakse ettevõtlusalaste tulevikusihtide seadmiseks seminari teises ehk vaba mikrofoni blokis.

Huvilistel on võimalik jälgida seminari otseülekannet ajavahemikul 13:00-16:30 Riigikogu kodulehelt aadressilhttp://www.riigikogu.ee/index.php?id=173840.

Head Uudised GoodNews