1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elisa Raamat jõudis konkursi Aasta Turundustegu 2014 finaali
Elisa Raamat jõudis konkursi Aasta Turundustegu 2014 finaali

Elisa Raamat jõudis konkursi Aasta Turundustegu 2014 finaali

Elisa raamatElisa poolt eelmise aasta lõpus nutiseadmest digiraamatute lugemiseks loodud äpp Elisa Raamat jõudis konkursil Aasta Turundustegu 2014 finaali.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on Elisa Raamatu peamiseks eeliseks ainulaadsus. “Kui seni sai eestikeelseid e-raamatuid osta vaid tükikaupa, siis Elisa Raamatus saab soodsa kuutasu eest lugeda just nii palju kui tahad, ühtegi piirangut ei ole,“ lausus Andrus Hiiepuu. „Ainulaadse äpi on kliendid väga hästi ka vastu võtnud. Tänase seisuga on Elisa Raamatul 6000 regulaarset lugejat,“ märkis Andrus Hiiepuu.

Teise olulise eelisena konkureerivate lahenduste ees tõi Hiiepuu välja Elisa Raamatu mugavuse. „Elisa Raamatust saab raamatut otsida, alla laadida ning lugeda ühes ja samas keskkonnas,“ sõnas Andrus Hiiepuu. „Just seda hindavad enim tänased Elisa Raamatu lugejad.“

e-raamatLisaks on paljudele raamatusõpradele oluline, et Elisa Raamatut saab kasutada ka välismaal ja et teenust saavad kasutada kõigi mobiilioperaatorite kliendid.

Kokku on lugejal Elisa Raamatus ühe soodsa kuutasu eest nutitelefonis ja tahvelarvutis lugemiseks rohkem kui 1300 eestikeelset e-raamatut.

Konkursi Aasta Turundustegu auhinnagaala toimub 25. märtsil 2015 Tallinnas Saku Suurhallis turunduskonverentsil Password. Konverentsil toimub ka Elisa turundusteo esitlemine.

BestMarketing korraldab Eesti Aasta Turundustegu valimise ja annab välja turundusvaldkonna prestiižikaima auhinna juba 16. korda.

Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti. Eestis eelistatuim mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2014. aastal 95,2 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews