1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ELMO Rent ostab Eesti ŠKODA lao CITYGOe iV elektriautodest tühjaks
ELMO Rent ostab Eesti ŠKODA lao CITYGOe iV elektriautodest tühjaks

ELMO Rent ostab Eesti ŠKODA lao CITYGOe iV elektriautodest tühjaks

Kodumaine sõidukite jagamisteenuse pakkuja ELMO Rent ostab riigi suurima Škodade edasimüüja ŠKODA Tallinn vahendusel Eestile määratud uutest elektri jõul töötavatest CITYGOe iV mudelitest tühjaks. Kokku antakse ELMO Rendile üle 18 ŠKODA ajaloo esimest täiselektrilist seeriaautot.

„Astume globaalse autoturu trendidega ühte jalga. Kui üldiselt on automüük olnud mitmendat aastat languses, siis elektriautode müük liigub vastupidises suunas. ŠKODA ajaloos esimene elektriauto CITYGOe iV on teine etapp ELMO Rendi tänavusest laienemiskavast ning ootame veel suurema õhinaga järgmise mudeli ŠKODA Enyaq saabumist lähitulevikus meie autoparki,“ ütles ELMO Rent tegevjuht Enn Laansoo, Jr.

CITYGOe iV on ŠKODA esimene elektriauto sõiduulatusega kuni 260 kilomeetri ja oma väikeste mõõtude, hea manööverdamisvõime ja väikese kütusekuluga on see ideaalne noortepärane linnaauto. Tegemist on kõige soodsama elektrilise rendiautoga Eestis, CITIGOe iV ja kõikide teiste ELMO Rent rendiautodega saab mugavalt sõita nii Baltiriikidesse kui Skandinaaviasse.

ŠKODA Tallinn on uue ajastu ja esimese ainult elektri jõul liikuva linnaauto üle samuti põnevil. „Oleme keskkonna säästmisel astunud järgmise sammu ja kauaoodatud hetk ŠKODA ajaloos on käes, kus saame tervitada mudelirivi pesamuna, ainult elektri jõul liikuvat linnaautot CITIGOe iV´d,“ rõõmustas ŠKODA Tallinn turundusjuht Agata Rosenberg.

“Meie jaoks on tegu elektriajastu algusega. Lisaks alles Eestisse jõudnud Citigoe iV´ga on 2021. aasta alguses oodata revolutsiooni, kui ŠKODA tuleb välja esimese elektrilise linnamaasturiga ŠKODA Enyaq, mille sõiduulatus küündib kuni 500 kilomeetrini! Heameel on tõdeda, et huvi elektrilise linnamaasturi vastu on juba väga suur ja esimeste seas näeb neid autosid ka ELMO Rent autopargis,“ nentis Rosenberg.

Kokku kasvab ELMO Rent autopark käesoleval aastal vähemalt 100 keskkonnasõbraliku autoni. Eesmärgiks on tuua turule uued elektriautode mudelid ja pakkuda seeläbi võimalikult erinevaid ökonoomseid sõidukeid. Maikuus tõi ettevõte klientide käsutusse 5 Renault Zoe 50KWh elektriautot.

Head Uudised GoodNews