1. Avaleht
  2. Äri
  3. ETTEVÕTLUSE SÕBER 2021 I Esita kandidaat Ettevõtluse Sõbra tiitlile
ETTEVÕTLUSE SÕBER 2021 I Esita kandidaat Ettevõtluse Sõbra tiitlile

ETTEVÕTLUSE SÕBER 2021 I Esita kandidaat Ettevõtluse Sõbra tiitlile

EVEA ootab kandidaate traditsiooniks kujunenud Ettevõtluse Sõbra tiitlile, kes paistis 2021. aastal eriliselt silma ettevõtluse toetaja ning Eesti elu edendajana.

Aasta varem sai Ettevõtluse Sõbra tiitli pikaajalise, tasakaalustatud ja kvaliteetse majanduse ja ettevõtluse teemade kajastamise ning Eesti inimeste majandusharituse ja -teadlikkuse edendamise eest AS Äripäev. Nimetatud tiitlit valivad Eesti ettevõtjad EVEA algatusel alates 1993. aastast.

Foto: Freepik.com

“Ettevõtluse Sõbra” tiitel antakse aktiivsele riigi-, ühiskonna- või poliitikategelasele või organisatsioonile silmapaistvate teenete ja saavutuste eest era-, ja eriti  väikeettevõtluse edendamisel.

Kandidatuuri ülesseadmisel peab põhjendama, milliste teenete ja saavutuste eest on vastav isik või organisatsioon Ettevõtluse Sõbra aunimetuse saamiseks esitatud. Kandidaatide esitamise õigus on Eestis registreeritud ettevõtetel ja nende juhtidel, Eestis tegutsevatel ettevõtjate esindusorganisatsioonidel ja EVEAl endal. „Ettevõtluse Sõbra“ tiitli statuudiga saab tutvuda siin.

Foto: Shutterstock.com

Varasemalt on nimetatud tiitli teiste hulgas pälvinud Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik, EV100 juhtrühm ja korraldustoimkond, Maksumaksjate Liidu juht Lasse Lehis, president Lennart Meri, Eesti Panga president Siim Kallas, majandusministrid Toomas Sildmäe, Liina Tõnisson ja Juhan Parts, justiitsminister Rein Lang, ajakirjanikud Igor Rõtov ja Avo Kokk.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15.04.2022. Kandidaate saab esitada kirjutades: evea@evea.ee. Ettevõtluse Sõbra tiitli saaja tehakse teatavaks maikuu jooksul.

Head Uudised GoodNews