1. Avaleht
  2. Äri
  3. HEA EESTI ASI I Pipedrive sai 100 000 klienti täis
HEA EESTI ASI I Pipedrive sai 100 000 klienti täis

HEA EESTI ASI I Pipedrive sai 100 000 klienti täis

Eesti päritolu müügitarkvara tähistas sel nädalal olulise verstaposti täitumist, kui ettevõttega liitus 100 000. klient. Täna sõlmitakse maailmas keskmiselt iga kahe sekundi järel Pipedrive’i kasutades uus müügitehing.

Järgmises neli aastat kestvas kasvufaasis keskendub Pipedrive peamiselt tooteinnovatsioonile, tuues turule täiesti uued turundajatele ja projektijuhtidele suunatud tooted. Lisaks jätkab ettevõte strateegiliste integratsioonide ehitamist tarkvaraga, mis on olulised eelkõige väikestele ettevõtetele äri kasvatamiseks. Hiljuti teatas Pipedrive, et on loonud rakendused tarkvaraga Zoom, Google Meet, Quickbooks, Xero, Trello, Monday, Microsoft Teams ja Zendesk.

Foto: Shutterstock.com

“Sel nädalal jõudis Pipedrive märkimisväärse verstapostini: meie tarkvara kasutab nüüd 100 000 ettevõtet üle kogu maailma. Pipedrive on viimase üheteistkümne aasta jooksul läbinud pika tee, ehitades üles suure ja eduka äri, mille peamiseks eesmärgiks on toetada ettevõtete kasvu. Järgmises kasvufaasis jätkame hoogsalt investeerimist oma meeskonda ja tooteinnovatsiooni, et tulla välja veelgi laiema tootespektriga, mis toetaks eelkõige väikeettevõtete erivaid tuluteenimise üksuseid,” kommenteeris Dominic Allon, Pipedrive’i tegevjuht.

Eesootaval suvel tähistab Pipedrive oma 12. tegutsemisaastat. Fakte ettevõtte eduloost:

  • Pipedrive’i kasutab 100 000 müügimeeskonda enam kui 175 riigis
  • Ettevõtte üheks esimeseks investoriks oli tuntud korvpallur Shaquille O’Neal
  • Kliendid on platvormi kaudu saatnud enam kui 200 miljonit e-kirja ja teinud rohkem kui 15 miljonit telefonikõnet
  • Müügiplatvorm on aidanud hallata enam kui 15 miljonit müügivihjet ja 200 miljonit võimalikku müügiprotsessi
  • Keskmiselt iga kolmas müügiprotsess Pipedrive’s jõuab tehinguni
  • Müügikokkulepe sõlmitakse keskmiselt iga kahe sekundi järel

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Pipedrive’i müügitööriistu kasutavad ligi 100 000 ettevõtte rohkem kui 175 riigis. Ettevõtte enamusinvestor on Vista Equity Partners, lisaks on firma kaasanud kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, DTCP ja Rembrandt Venture Partners. Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Berliinis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas. Kiiresti kasvavas ettevõttes töötab üle 900 inimese.

Head Uudised GoodNews