1. Avaleht
  2. Toode
  3. Farmi toorjuustu menu suurenes hüppeliselt
Farmi toorjuustu menu suurenes hüppeliselt

Farmi toorjuustu menu suurenes hüppeliselt

2012. aasta detsembris tegi Maag Piimatööstuse Farmi Köögi toorjuust kõigi aegade müügirekordi. Köögi toorjuustu müük kasvas eelmise aasta sama ajaga võrreldes 40 protsenti.

Maag Piimatööstuse turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul võimendas müügiedu laienenud tootevalik. “Toorjuustust saab valmistada lõputul hulgal maitsvaid ja tervislikke toite – kooke, suppe ja kastmeid,” lisas Kallaspoolik. Tema sõnul on eriti tuntud ja armastatud toorjuustukoogid. „Müüginumbrite põhjal võib väita, et tänavu oli paljudel kodudes pühadelaual toorjuustukook,“ märkis Kallaspoolik toote müügiedu kommenteerides.

2012. aastal täienes Farmi toorjuustuvalik lahja ja magusa toorjuustuga. Lisaks maitsestamata, murulaugu-, mädarõika-, ja küüslaugumaitselisele toorjuustule, pakub Farmi veel Light toorjuustu ja Farmi Light pikantset toorjuustu. Magusasõprade rõõmuks tuli Maag Piimatööstus eelmisel aastal välja uue karamelli ja šokolaadi toorjuustuga. Kõik Farmi toorjuustud on saadaval 150-grammises mugavas pakendis, Köögi toorjuust ka 400-grammises topsis.

Maag Piimatööstus AS (www.farmi.ee) kuulub toiduainete tootmise- ja müügiga tegelevasse kontserni Maag Grupp. Täielikult Eesti kapitalil põhinevasse kontserni kuuluvad lisaks Maag Piimatööstusele ka Maag Lihatööstus ja Maag Konservitööstus.

Head Uudised GoodNews